FOLLONICA 1 – MONBUS IHC 0. SEGONA FINAL FOUR CONSECUTIVA!!

imageFoto D. Figueras

Els jugadors del MONBUS IHC han aconseguit repetir classificació per la Final Four de la Cers en el que ha estat una autèntica gesta perque han hagut de superar una llarguíssima llista d’entrebancs. A 15 minuts de començar el partit Jassel Oller l’han hagut de traslladar a un hospital per un atac d’alèrgia d’alta intensitat. Un cop estabilitzat ha pogut tornar al Pista Armeni però sense opcions de jugar. Tampoc ho ha pogut fer Sergi Pla afectat d’un problema estomacal. Això ha provocat que l’equip es quedés amb una rotació molt reduida. Muntané ha ocupat el lloc de Pla a l’inicial i Nil Garreta ha disposat de molts minuts (12 en cada part). Tots dos han rendit a gran nivell com la resta de l’equip que ha sabut patir en defensa per salvar, malgrat tot, el 4 a 2 de l’anada.

L’equip s’ha conjurat al voltant d’un Elagi descomunal que especialment a la primera meitat ha desfet totes les oportunitats d’un Follonica que ha apretat de valent. A la segona meitat el veteraníssim Polverini ha aconseguit batre per primera vegada al porter igualadí (els italians han tallat una contra igualadina i han muntat un 2×1 que ha acabat Polverini axecant la bola i picant. Quedaven 13 minuts i els italians estaven a només un gol d’igualar l’eliminatòria. Però l’equip ha serrat les dents i ha aconseguit mantenir la mínima diferència (altre cop amb una actuació decisiva de l’Elagi que ha aturat una FD a falta de només 1 minut per acabar el partit.

A la fi l’Igualada ha tingut el premi al seu esforç i convenciment i jugarà una de les semifinals de la Final Four de la Copa de la Cers contra l’Sporting de Lisboa dissabte 25 d’abril en una seu encara per determinar. La segona Final Four consecutiva, la tercera en 6 anys. 

FOLLONICA 1 (0/1) Menichetti, F.Pagnini, F.Polverini (1), M.Rodriguez i M.Pagniñi, equip inicial. D.Banini. F.Buralli, D.Paghi, M.Bracali, A.Armeni.

MONBUS IHC 0 (0/0) Elagi Deitg, Ton Baliu, Met Molas, Dani Lòpez i  Joanet Muntané, equip inicial. Nil Garreta. Àlex Ferrer.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Polverini (m.12)

INCIDÈNCIES: Els igualadins han celebrat la classificació amb un sopar en una pizzeria de Follonica. Després els esperen 13 de carretera i MONBUS… però amb una Final Four a la butxaca. Els ex-arlequinats David Càceres i Oriol Vives han estat els primers de felicitar l’equip per la seva classificació.  

RESULTATS PARTITS TORNADA QUARTS DE FINAL COPA DE LA CERS

Olivereirense 1 – Sporting de Portugal 6

Diessbach 2 – Reus 4

Barcelos 4 – Saint Omer 5

Follonica 1 – MONBUS IHC 0

Semifinals: Reus -Barcelos i MONBUS IHC- Sporting Portugal

Mentrestant FC Barcelona, CP Vic i el Breganze de Guillem Cabestany jugaran la Final Four de la lliga europea. L’altre semifinalista sortirà de l’enfrontament entre Benfica i Porto.m

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *