F. MONCLÚS: ELS JUGADORS S’HAN BUIDAT EN AQUESTA CERS

imageFoto David Figueras

Els jugadors del MONBUS IHC tornen aquest dilluns a les Comes després de la proesa de Follonica. Sense massa temps per assaborir l’èxit de classificar-se per segona temporada consecutiva per la Final Four de la Cers. I és que en 48 hores torna l’OkLliga i ho fa, curiositats del calendari, amb un altre dels semifinalistes de la Cers, el Reus que va eliminar al Duessbach de David Carles.

Sigui com sigui el sacrifici dels igualadins en una autèntica exhibició defensiva necessita d’una reflexió amb l’entrenador d’un equip que es reivindica en cadascun dels partits que juga.

P- Cesc, una altra final four… un reconeixement al camí que esteu fent…

F.MONCLÚS – S’ha  treballat molt des de començament de temporada per poder ser un equip competitiu en totes ls competicions. La Cers és una competició que motiva molt i en la qual teníem clar que amb el quadre que teníem havíem d’anar pas a pas. S’ha aconseguit superar 3 eliminatòries amb equips de Portugal i Itàlia amb les tornades fora. Els jugadors s’han buidat en totes tres per poder estar on volíem que és a la final a 4.

P- I ho vàreu aconseguir superant moltes dificultats imprevistes.

F.MONCLÚS – Està clar que el partit a Follonica se’ns va complicar molt abans de començar a jugar, tenint en  compte que no vàrem poder comptar ni amb Sergi ni amb Jassel. I la veritat és que l’equip  va saber jugar amb aquest hàndicap amb la unió  i la bona feina de tots els jugadors, tant els que tenen habitualment més minuts com l’aportació del Joan i del Nil. Tots junts vàrem  poder tancar un partit molt complicat. 

P- Acabar encaixant només un gol diu molt de la capacitat defensiva de l’equio.

F.MONCLÚS- L’equip  va respondre excel.lentment a la dinàmica  del partit on era molt important treballar-lo des de la defensa sense renunciar a l’atac. I està clar que si només  et fan un gol aquest fet determina que l’equip va treballar de valent en aquesta faceta. Des de la porteria amb un gran Elagi fins a tots els jugadors de pista fent reduir constantment les accions ofensives del rival, sobretot del seu maxim exponent, en Marco Pagnini.

P- I ara, i sense descans, Reus… Podem notar l’esforç i el viatge?

F.MONCLÚS – Si. Ara toca la lliga i dos partits en 5 dies. Començant amb el Reus a casa, i intentarem seguir sent forts a les Comes. Aquest dilluns prepararem aquest partit que com dius és un altre semifinaliista de la Cers. Cal focalitzar totes les forces cap a aquest partit important per la classificació de la lliga. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *