MONBUS IHC 2 – REUS 3. A DOS FERROS DE LA REMUNTADA

imageFoto D.Figueras

Un Baby Igualada s’ha quedat a les portes de la remuntada en un partit marcat una vegada més per les absències. Com ja va passar a Itàlia, ni Sergi Pla (encara molt feble pels seus problemes estomacals) ni Jassel Oller (amb un esquinç) han pogut jugar. Això ha fet que Joanet Muntané tornés a ocupar un lloc en el cinc inicial i que Nil Garreta i Teti Vives disposessin de molts minuts (32 Garreta i 20 Vives). Amb la presència a la banqueta de Roger Bars, Albert Querol i Àlex Ferrer l’Igualada ha batut rècord de jugadors fets a Les Comes amb 8 dels 10 (només eren “reforços exteriors” Elagi Deitg i Met Molas). 

Tot i aquestes dificultats, i el cansament del viatge a Itàlia, l’equip ha presentat batalla al Reus. A la primera part els dos equips han firmat taules (tot i que ha hagut d’apareixer un cop més el gran Elagi aturant un penal).

A la segona part han arribat els gols. 2 en 27 segons (el primer en una contra de 2×1 que acaba Platero al segon pal i el 0-2 de Costa en un tir exterior de Cullera. El panorama s’ha enfosquit encara més quan el mateix Costa ha repetit amb un gran llençament exterior a l’escaire. 

El 0 a 3 feia aparèixer el fantasma d’una golejada en contra. Però els de Monclús s’ han tornat a reivindicar com un equip que no llença mai la tovallola. Ton ha escursat distàncies de penal i Met Molas ha obert encara més l’esperança amb el 2-3 de FD. En els 3 últims minuts l’IHC ha tingut l’empat als seus estics (especialment amb dues pilotes al ferro) i 3 jugades de contratac molt ben ececutades. Els últims 20 segons l’IHC ha provat fins i tot de jugar sense porter però no hi haut manera de fer el 3-3 que hauria estat més just pel joc dels 2 equips. Cansat i sense recompensa l’equip ha de pensar ja en el segūent partit, a Riasor contra el Liceo.

MONBUS IHC 2 (0/2) Elagi, Ton (1), Molas (1), Dani i Muntané, equip inicial. Teti Vives, N.Garreta, R.Bars, A.Querol, À.Ferrer

REUS 3 (0/2) Molina, Jepi, Costa (2), Platero (1) i Coy, equip inicial. Salvat, Oller i Rubio.

GOLS: SEGONA PART. 0-1 Platero (m 1.57), 0-2 Costa (m 2.30), 0-3 Costa (m.9), 1-3 Ton Baliu penal (m.12), 2-3 Met Molas FD (m.22.10)

INCIDÈNCIES: Abans d’aquest partit entre dos del semifinalistes de la Copa de la Cers s’ha fet un minut de silenci en record de les víctimes de l’accident d’un avió de la companyia Germanwings. Els jugadors arlequinats han portar braçal negre en motiu de dol per les persones que han perdut la vida en aquest vol.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *