IGUALADA DEMANARÀ LA FINAL FOUR

imageEl MONBUS IHC no ha entrenat aquest dimecres. Les Comes estaven ocupades per la Cantata (que ha estat tot un èxit). Els arlequinats prepararan el partit contra el Liceo de la Corunya amb un darrer entrenament aquest dijous. Pel que fa als lesionats, Sergi Pla millora poc a poc i aquest dijous es confirnarà si pot viatjar a la Corunya. Jassel Oller està descartat pel partit contra els herculins per culpa del seu esquinç.

De tota manera la notícia hoqueística del dia ha arribat una mica abans i d’un escenari diferent. Des de l’edifici de l’Ajuntament d’Igualada. Una notícia que situa Les Comes com el possible escenari d’un esdeveniment molt destacat.

El consistori igualadí, encapçalat per l’alcalde Marc Castells, ha fet públic aquest dimecres al migdia que demanarà ser seu de la Final Four de la Copa de la Cers que s’ha de disputar del 25 i 26 d’abril d’aquest 2015.

Ela pròxims dies l’Ajuntament, en col.laboració amb el club, treballaran en la confecció del dossier de la candidatura d’Igualada.  Després d’haver acollit la Final Four de la Lliga Europea l’any 1999 (que va guanyar precisament l’IHC davant del Portu) ara la ciutat es presenta per ser seu d’aquest gran esdeveniment que comptarà amb la presencia dels equips portuguesos del Sporting de Lisboa i el Barcelos i els catalans del Reus Deportiu i de l’Igualada Hoquei Club. Igualada però no ho tindrà fàcil perque el Reus  tambè opta a l’elecció i tothom dona per fet que un dels dos equips portuguesos també ho demanarà.

La notícia ha estat una autèntica bomba  dins del vestidor arlequinat:

MET MOLAS

Donar les gràcies a l’Ajuntament i a la ciutat per l’esforç que fan perquè es pugui jugar aquí. Per nosaltres és d’agraïr ja que podem tenir a prop la nostra gent ( familia , afició..) 
CESC MONCLÚS

 Penso que és una gran oportunitat per seguir projectant  la ciutat a partir de l’hoquei. Pels socis, pel club i pels aficionats de l’hoquei. Estic convençut que si es fa a Igualada, la final serà tot un èxit  en tots els aspectes

JOAN MUNTANÉ

Molt bé!!! L’any passat va ser ben lluny i tot i això es van desplaçar igualadins/es per recolzar-nos, així que si pogués fer-se aqui, en podrien ser molts més al nostre costat. Tot i que es complicat, confiem en que pugui acabar sent aqui

NIL GARRETA

La veritat és que aquest any, en no sentir cap comentari, no m’ho esperava. Tot i així, crec que és una gran notícia. L’hoquei igualadí s’ho mereix. El fet de jugar a casa, amb la teva gent, amb els que creuen amb aquest equip i que venen a animar a cada partit, fa que sigui molt especial.

ALBERT QUEROL

Seria una gran noticia que es pogués organitzar aqui. Per l’equip que ho notariem molt, per l’afició que sempre ens ajuda…Pels amics i familiars que podrien venir més i per la ciutat que sempre ha respirat hoquei… Aviam si tenim la sort que ens va faltar l’any passat i la F4 es queda aqui!!

ÀLEX FERRER

Es una gran iniciativa, jugar a casa sempre et dona un plus mes, si cal, … a més amb la nostra afició donant suport tot és possible. Igualada es mereix una Final Four

Notícia, per tant, molt ben rebuda al vestidor igualadí… i també per jugadors que fins fa uns mesos en formaven part.

EDGAR PERALTA

Si s’aconsegueix que s’organitzi a Igualada, el fet de jugar a casa fa que si ja hi ha opcions al títol, amb l’afició  a favor i el plus de motivació que comporta, les opcions siguin encara més grans. Més encara coneixent com és l’equip, segur que es faran més forts encara.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *