AMISTÒS CONTRA EL SANT FELIU

El MONBUS IHC juga aquest dimarts un partit de preparació contra el Sant Feliu de David Càceres. El partit contra els blanc-i-vermells, actualment a la primera divisió estatal, es jugarà a 2/4 de 9 del vespre amles Comes.

L’ex-jugador del Sant Feliu, Jassel Oller, no podrà jugar contra el seu ex-equip. El de Caldes ha pogut patinar però encara sent dolor. Qui si que s’ha mostrat gairebé recuperat és el davanter Dani Lòpez que es va perdre el partit contra el Liceo de dissabte. En Dani ha pogut participar d’una sessió, la primera de la semana, que ha estat un entrenament curt basat en les definicions.

Mentrestant Ton Baliu, Elagi Deitg i el fisio del club Martí Compte, han arrencat la seva preparació amb la selecció estatal de cara a la Copa de las Nacions que es disputarà a Montreux a partit del 1e r d’abril.

Els seleccionats per Quim Paüls faran només dos entrenaments abans de marxar cap a Suïssa. El d’aquest dilluns a la tarda i el que faran aquest dimarts al matí. A la tarda, la selecció sortirà cap a terres helvètiques.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *