EL DESCANS HAURÀ D’ESPERAR

L’expedició del MONBUS IHC ha arribat a Igualada aquest diumenge a les 7 de la tarda, 24 hores després que comencés el partit a Riazor contra el Liceo. Els arlequinats han tancat viatge molt cansats i sense haver pogut sumar cap punt en el desplaçament a Galícia. Però tot i el cansament el descans haurà d’esperar uns dies. Monclús i els seus homes tindran entrenament aquest dilluns i dimecres. I dimarts jugaran un partit d’entrenament a Les Comes contra el Sant Feliu de David Càceres. A partir de dijous arribaran les vacances de Setmana Santa fins dimarts, quan retornaran a la feina tot  i que sigui dia festiu a Igualada amb motiu del Sant Crist. 

Els que no faran vacances són Ton Baliu i Elagi Deitg que aquest dilluns s’integren a la concentració de la selecció estatal per la Copa de les Nacions que es disputarà a Montreux de l’ 1 al 5 de Maig. 

3 DE 3. 9 DE 9. 

Si el cap de setmana no ha estat oositiu pel primer equip de l’entitat si que ho ha estat pels joves integrants de l’equip júnior i sots-23. Si divendres els júniors s’imposaven per 5 a 2 al Mataró, dissabte el Molí Blanc Hotel IHC derrotava al Shum per 9 a 5. I per la seva banda els sub-23 demostraven el seu liderat guanyant per 5 a 7 a la pista del Sant Cugat. Així cap de setmana de triple.

 

SUB.23. Sant Cugat 5-7 VALLTER IHC. RECITAL QUEROL. DOBLE HAT TRICK

El líder no falla. Els joves jugadors de l’IHC arribaven a la pista de Sant Cugat cansats, esgotats,… Molts del jugadors jugaven el seu tercer partit del cap de setmana.  I un cop més aquests joves jugadors s’han superat a si mateixos. Com comentava l’àrbitre després del partit “He gaudit com mai pitant aquest partit i veient els dos equips llançats a l’atac durant tot el partit. Amb gols i aturades espectaculars a les dues porteries”.

El partit es presentava difícil el partit amb les baixes de Nil Garreta, Àlex Ferrer i Teti Vives, tots 3 amb el primer equip a la Corunya.
De tota manera l’últim “mohicà” sènior, Albert Querol, semblava haver decidit substituir ell sol als altres 3. Querol ha ofert un autèntic recital golejador amb 6 gols. L’únic gol no “querolístic” l’ha tornat a fer un també endolladíssim Jordi Mendez.

SANT CUGAT 5

VALLTER IHC 7 Manel del Valle, Albert Querol (6), Jordi Basols, Roger Torra, Jordi Mendez (1), equip inicial. Ferran Sala, Roger Bars, Oriol Prat, Carlos Sebastiàn i Carles Ferrer. Entrenador: David Espinalt.

Incidències. 10 FD i dos penals entre els dos equips, 20 faltes a favor i 17 en contra. Per cert la marató també ha afectat als juvenils que han tingut jornada doble aquest cap de setmana.

MOLÍ BLANC HOTEL IHC 9-5 Shum Maçanet. DOBLE VICTÒRIA DOBLE

Segon partit  en dos dies dels junior. Els joves arlequiants han jugat 2 partits en menys de 24 hores.
L’equip junior format per júniors i juvenils tenia el repte de tornar a guanyar un partit clau per anar al Campionat.
Sabent el que s’hi jugaven els igualadins van sortit endolladíssims  i als deu minuts de partit Jordi Mendez començava el seu festival golejador del partit, marcant l’1-0, el 2-0 i el 3-0. Malgrat els 3 gols el Shum no baixava els braços i s’apropava amb perill a la porteria igualadina. Però tots els seus intens van topar amb el porter igualadí. Tots menys un que Manel del Valle no va poder aturar. De tota manera l’IHC tornava a recuperar els 3 gols de diferència abans d’arribar al descans amb un penal marcat per Roger Bars.

A la segona part repitien Jordi Mendez (marcant) ha marcat i el Manel aturant (dos penals i una FD). Entre els dos feien impossible la remuntada del Shum. I més perque s’apuntaven a la festa Ferran Sala, Roger Torra de penal, un altre cop Jordi Mendez (que firmava el seu repoker personal), i Jordi Basols de FD. A falta de 5 minuts i degut al cansament l’IHC ha baixat una mica la intensitat i el Shum ha maquillat el resultat fins al 9-5 definitiu.

VALLTER IHC 9 (4/5) Manel del Valle, Ferran Sala (1)  Jordi Basols (1)  Roger Bars (1) Oriol Prat, equip inicial. Roger Torra (1) i Jordi Mendez (5). Entrenador: David Espinalt.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *