PLA: HEM DE FER VALER EL FACTOR COMES.

La Cers és ja a només un entrenament. El MONBUS IHC ha fet aquest dimecres la penúltima sessió preparatòria abans de la cita hsitòrica d’aquest cap de setmana a les Comes. Els arlequinats han visionat primer un video del Sporting i després han entrat a pista amb treball tant de defensa com d’accions d’atac.

Els de Francesc Monclús disputaran aquest cap de setmana la segona Final Four consecutiva. La tercera en 6 anys. Per tant acumulen ja una certa experiència en aquest tipus de competició de tanta pressió. Però és evident que a l’hora de buscar referent el vestidor gira la vista cap a Seegi Pla que va disputar diverses finals en la seva etapa al Vic. 

P- Sergi, ets l’home de referència al vestidor.

PLA- Bé. Jo la Cers no l’he guanyat. Al 2001, en aquella final contra el Noia no jugava encara al primer equip!! No tinc cap títol europeu … vam perdre dues Champions (2009 contra el Reus i 2010 contra FCB). De copa del rei i supercopes d’Espanya si… però d’Europa no.

P- I suposo que deus esperar trencar la ratxa a la tercera…

PLA- I tant. Em faria molta il·lusió guanyar la CERS! Serà molt complicat però hem de fer valer el factor pista, el factor Comes, al nostre favor.

P- Què en sabeu dels Leões de l’Sporting?

PLA- Avui hem fet video i hem vist que juguen bastant tancats i en atac són una mica conservadors amb un joc de dos i dos.

P- Sembla que la venda d’entrades va a molt bon ritme. Que els diries als aficionats, Sergi.

PLA- Doncs… Us esperem!!! Junts ho farem possible!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *