EL SANT JORDI DE LES BARBES

imageJa només queden 2 dies perque comenci la fase final de les barbes. Els arlequinats tindran l’opció de lluitar per fer realitat el somni (guanyar per primera vegada la Cers) i per complir amb l promesa (no afaitar-se fins aconseguir aixecar la copa).

image

I mentre reptes i somnis pugnen per fer-se presents a les Comes, els jugadors de l’Igualada han fet l’últim entrenament abans de l’inici de la Final Four. En paraules del mateix Cesc Monclús “amb un molt bon treball de 4×4. Tots bé i amb ganes que comenci tot”.  El tècnic igualadí ha convocat per la concentracio Teti Vives i Albert Querol. “Abans partit decidiré i faré la convocatòria definitiva”. 

Per la seva banda el rival del MONBUS IHC, l’Sporting de Portugal ha arribat aquest dijous a Igualada i també s’ha entrenat a les instal.lacions de les Comes com marca el reglament del CERH.

A l’espera de l’inici de la competició el club ha participat un any més en la diada de Sant Jordi amb un estand a la plaça de Cal Font on també s’hi han pogut adquirir entrades per aquesta Final Four de la Cers 2015. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *