EL QUE ES GUANYA PERDENT

Primer entrenament del MONBUS IHC després de la Final Four de la Copa de la Cers. Jugadors i tècnics han parlat abans de la sessió de preparació. Uns i altres han reflexionat sobre el que hi han guanyat com a equip en aquesta Fase Final de la Cers. Després els arlequinats han fet sessió doble. Primer treball tècnic i de partits i després contingut físic amb el PF Carles Mínguez, un any més responsable de les bones prestacions fisiques de l’equip durant tota la temporada.

D’altra banda ja se saben els horaris dels partits de la fase final del Campionat de Catalunya juvenil que es disputarà a Mollet amb presència de l’IHC que entrena Francesc Fernandez, porter que va ser membre del segon Dream Team. El debut dels arlequiants serà divendres a 2/4 de 8 contra el Voltregà A. Dissabte tindran doble partit. Al matí, a 2/4 de 12 s’enfrontaran al Sant Cugat. I a la tarda (a 2/4 de 7) contra el potent FCB. Diumenge al matí es disputen les semifinals i la final es jugaria el mateix diumenge a 1/4 de 7 de la tarda.

Aquest és el calendari concret del campionat:

image

1a Fase d’Interclubs per l’Artístic de l’IHC

El cap de setmana es va disputar a Vic, la primera fase del Torneig Interclubs de Patinatge Ahrtístic, estil Lliure, amb la patticipaciónels clubs del CP Vic, Sek-Catalunya, CP Hostalets de Balenyà, CP Lluçanés CPA Diadema Corbera, a banda de l’equip del MONBUS IHC 

El resultats de les noies de l’Igualada Hoquei Club, secció Artísitic, dirigides per l’entrenadora Cristina Fernàndez, van ser :
Iniciació A : 2a Aina Canals, 6a Sandra Pérez, 7a Paula Pérez, 9a Marina Folqué.
Iniciació C Majors : 4a Anna Doménech, 9a Núria Solanelles, 10a Iris Pérez i 12a Anira Lucena
Iniciació C Menors : 5a Ivet Bonet, 10a Valentina Sarro.
Paral·lelament, es va disputar a Horta, l’Interclubs en Figures Obligatòries, amb la participació de la patinadora Vinyet Arnau, assolint un meritori 6è lloc.
Molts bons resultats de les patinadores, que s’hauran de confirmar en la segona Fase que es disputarà al pavelló de Les Comes, el pròxim 10 de Maig, amb el repte d’assolir la classificació per la següent fase.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *