OBLIDAR PER RECORDAR

El MONBUS IHC torna avui a la realitat. Els jugadors de Francesc Monclús tenen aquest dimecres el primer entrenament després del cop de la Final Four. Els igualadins tornaran a ajuntar-se i a fer grup per tirar endavant. Encara els queda un repte. I també majúscul. Aconseguir un any més el  passaport per Europa com en les últimes 27 temporades. I el primer escull és el Mataró de l’ex-IHC Marc Povedano.

Els maresmencs arribaran a les Comes el pròxim 9 de març encara amb possibilitats matemàtiques de salvació i seran un rival temible com ja es va demostrar a la  primera volta. L’objectiu és gran, engrescador  i il.lusionant (en paraules del mateix Monclús). Amb tota seguretat l’equip treballarà fort per aconseguir-lo. I l’afició tornarà a fer un pas endavant per donar suport i empenta a aquest nou repte. Igualada haurà d’oblidar per recordar. Oblidar el dolor de la semifinal per recordar que la Cers ens en deu una. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *