UNITS EN ELS BONS I MALS MOMENTS

imageFoto T.B

Així definia el capità del MONBUS IHC el dinar d’equip que la plantilla ha fet aquest diumenge. Els arlequinats s’han trobat a casa del tècnic Francesc Monclús per acomiadar la temporada que ha acabat sense poder repetir el passaport per Europa. “Final de temporada. Potser no amb algun resultat i posició que desitjàvem… però amb una pinya”… així ho definia el mateix Ton al seu compte de Twitter. Un Ton que tornarà a les pistes dijous amb la selecció estatal que començarà la preparació pel mundial. 

image

Foto T.B.

El dinar ha servit també per dir adeu al mateix Francesc Monclús que no continuarà la pròxima temporada a la banqueta. Els jugadors també han tingut un detall pel seu company Jassel Oller, nou jugador del Caldes, i de Joan Pont, l’ideòleg del joc igualadí. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *