F. MONCLÚS: AQUESTS JUGADORS TORNARAN A EUROPA SEGUR

imageP- Cesc, ens vam quedar molt a prop d’Europa.

MONCLUS- El resultat no va ser prou just. Va ser una part per cadascú. A la primera el Vendrell va apretar molt … ens vam arribar a compensar al final de la primera part i a la segona ja va ser nostra. No només l’empat potser podríem haver obtingut una mica més i tot… Sensacions  bones les vam tenir, vam competir però  la bola no va entrar … si haguéssim marcat ells s’hauríem posat nerviosos, els hagués  entrat la pressió. Però no vam poder. 
P- I ara acabem la temporada amb un mal regust malgrat tot el que s’ha aconseguit.

F.MONCLÚS- Si. Evidentment és el  que més volia. Que l’IHC continués a Europa com tots aquests anys. Una llàstima per l’equip, una llàstima pel club, es mereixen seguir lluitant pel nom de l’IHC fora devl’OK Lliga. Res… em sap greu. Em sap molt greu. Vam estar lluitant per una final de la Cers fins al final, vam estar lluitant bé a la lliga en molts moments. Alguns resultats concrets ens han fet baixar el llistó i ens han tret punts que ara necessitàvem.

 
P- L’altre dia et demanàvem per les teves sensacions perquè era l’últim partit a casa… però encara en quedava un. Ara ja està. Ja hem jugat l’últim partit. Que sents?

 
F. MONCLÚS- Si. Si. Ja és el darrer. La fi de la temporada. La fi del meu projecte esportiu com a entrenador. Em quedo amb un buit de no haver aconseguit entrar a Europa aquest any. Els jugadors s’ho han deixat tot, S’han buidat.. però… l’esport té aquestes coses. I em quedo amb aquesta buidor. Especialment pels jugadors que es mereixen això i més. I dir-los que segur que seguiran cap a munt i que aquests jugadors tornaran a Europa segur.

 
P- És injust quedar-se amb aquesta buidor, que la tenim tots, segur… però mirem enrera… Recordem aquell estiu quan vas assumir el repte no teníem equip, només un jugador… i aconseguim el miracle, salvem, l’equip que per molts semblava insalvable… tu vas salvar el club… i els 3 anys meravellosos amb grans moments, amb la gent enganxant-se un altre cop a l’hoquei… i arribant  a Copes del rei i Finals Fours de la Cers… En tot això hi tens una responsabilitat.

F.MONCLÚS- Evidentment que la buidor és per aquest final, i és el que tinc més present ara… però si miro aquests 3 anys són magnífics, amb gran treball, amb un gran equip humà, i això em quedarà per sempre. És el millor que tinc com a entrenador. Aquest tres anys, per la gent implicada, per tots els que han estat apostant per aquest equip, vosaltres també, que heu estat en aquesta lluita per aconseguir jugadors… perquè aquest projecte esportiu any rera any anés portant el nom de l’IHC el més amunt possible. Han estat 3 anys amb projectes en els quals cada any perdíem jugadors imporants però l’equip tirava endavant. I em quedo amb això,. Em queda la buidor inevitable però també la sensació d’haver-ho aconseguit, d’haver estat amb gent compromesa pq l’IHC torni a ressorgir i per aquesta afició que feia molts anys que no es vivia.

P- Has d’estar-ne molt orgullós. Gràcies per tot!!

F.MONCLÚS- Gràcies a tots. Fins a sempre!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *