EL VALLTER IHC BUSCA EL DOBLET

imageÚltim entrenament del Vallter IHC Sub 23 per preparar la fase final de la Copa Achp (a 2/4 de 10 del matí contra el Voltregà). El tècnic arlequinat David Espinalt, segueix pendent de l’evolució dels oroblemes físics de l’Albert Querol i Bern Gabriel. Gabriel no ha pogut entrenar per culpa de la febre, mentre Querol segueix treballant a contra-rellotge per arribar a temps de poder jugar la final.  El mateix davanter és més optimista que els últims dies: “El Martí em va fer un tractament que em va anar molt bé però fins que no em posi els patins no ho sabré segur. Diumenge ho veurem… però crec que amb un bon embenat i anb el tractament crec que podré jugar.

Espinalt ha donat aquest divendres la llista de convocats on hi són l’Albert i en Bern. Completen la convocatòria l’Àlex Ferrer, Nil Garreta, Teti Vives, Arnau Figuerola, Roger Bars, Ferran Sala,  Jordi Bassols, Roger Torra, Uri Prat i Jordi Mèndez. El tècnic arlequinat ha explicat que ja ha parlat amb els jugadors i que ho tenen clar. “No volem fer-ho a mitjes… perque som l’IHC. L’equip està preparat i amb moltes ganes. Són joves i la veritat és que estic orgullòs de poder gaudir d’aquests nanos. Però és una fase final… i sempre hi ha sorpreses. Esperem ser nosaltres”.

Per cert l’equip ha celebrat aquest divendres el títol de campió de la lliga sub-23 amb un sopar de celebració al qual hi han assistit tots els integrants, tant sèniors, júniors com juvenils que han participat aquest any en totes les convocatòries. També ha volgut particirar en el sopar l’sponsor de l’equip (VALLTER) que els ha agraït la magnífica temporada que han fet  i els ha animat a que facin pinya per intentar aconseguir la copa Sub 23 que es juga aquest cap de setmana a Tordera.

BARS A CONTROL SUB20

El jugador juvenil de l’IHC, Roger Bars, va participar els dies 27 i 28 a les convocatòries de control de la selecció sub20 al CAR de Sant Cugat. Aquest dilluns dia 1 de juny torna a tenir sessió d’entrenament.

I EL TON MARCA AMB L’ESTATAL

El capità del MONBUS IHC, Ton Baliu ha estat un dels golejadors de la selecció estatal en el partit que els ha enfrontat al Calafell. El partit, un homenatge als 50 anys de dedicació al club del mecànic Vicente Weiler, ha acabat amb un ajustat 3-4. Els gols de la selecció els han fet Bargalló, Pèrez i E.Lamas, a banda de l’aconseguit pel Ton. Pel bàndol del Calafell han marcat Roda, Romeu i Pol Galbas, en una gran definició després d’una contra local.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *