EL SUB-23 PREPARA LA COPA ACHP AMB EL DUBTE DE QUEROL

Dijous d’entrenament a Les Comes. La temporada encara no s’ha acabat. Diumenge l’equip sub-23 disputarà la segona fibal de la Copa ACHP. Després de caure l’any passat a la final contra el Voltregà els arlequinats, campions de la lliga regular, tindran una segona oportunitat. I curiosament contra el mateix rival. L’IHC debutarà a la Copa contra els osonencs (2/4 de 10 al Parroquial de Tordera). També hi participaran els equip del FC Barcelona, Reus, Lkeida, Noia, Sant Cugat i el mateix Tordera.

El tècnic igualadí té el dubte d’Albert Querol amb un esquinç al lligament de la cama dreta. El mateix davanter no és massa optimista que pugui ser diumenge amb els seus companys a la pista mataronina. “No ho crec, la veritat. Em fa mal i no crec que arribi a temps”. Espinalt donarà la llist de convocats aquest divendres i aleshores es podrà conprovar si Querol hi acaba entrant o no.

D’altra banda l’ACHP ha decidit canviar la proposta de calendari per la temporada 2015-2016. La lliga començarà el 20 de setembre , s’acabarà el 4 de juny i hi haurà un tital de 6 jornades intersetmanals. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *