BALIU JA ÉS A QUARTS. ELS ORANGE TETY-ÈRIC-XINO NO PODEN AMB FRANÇA

El capità del MONBUS IHC Ton Baliu ja és a quarts de final del Mundial de França. La selecció s’ha classificat per penals després d’haver empatat a 1 amb Angola al final del temps reglamentari (i també de dues pròrrogues. En aquesta ocasió el Ton no ha jugat ni un minut i no ha pogut col.laborar amb els seus companys en la classificació, que ha estat matemàtica gràcies a la victòria de França sobre l’Holanda dels germans Vives i del Xino Doncel per 7 a 0. 

Dimarts es produirà un fet mai no viscut en un mundial. S’enfrontaran dos jugadors de l’IHC. Ton Baliu contra Tety Vives. La selecció estatal, ja classificada, contra l’Holanda arlequinada que lluitarà per no baixar al mundial B. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *