TON vs TETY. LA BATALLA ARLEQUINADA AL MUNDIAL

El Mundial de França permetrà viure avui una experiència inusual a l’hoquei igualadí. Dos jugadors del MONBUS uIHC cara a cara. Defensant dues seleccions diferents. El capità arlequinat Ton Baliu contra una de les promeses del planter, Tety Vives. Una lluita de T. 

Baliu hi arriba després d’haver-se classificat ja per quarts de final amb la victòria als penals contra Angola. En canvi, Holanda ja està fora de la classificació i haurà de seguir lluitant per evitar el descens al Mundial B. El Ton es trobarà amb un altre conegut, Joan Doncel, company de tants entrenaments a Les Comes. En canvi no ho podrà fer gcom a mínim en pista, amb Èric Vives, actual jugador del Piera, que no podrà jugar per sanció. Va veure 3 targetes blaves contra França. 

Ton i Tety. Tety i Ton. Dos jugadors que estan cridats a compartir present i futur a l’IHC i que avui seran rivals. Així ho veuen tots 2. 

TON BALIU 

image

Beee!!!!  Serà bonic. Poder jugar en un mundial, i més contra un company com el Tety!!!

TETY VIVES

image
Doncs bé, serà una experiència una mica estranya i a la vegada divertida! Sempre és divertit jugar contra companys i més  si el pots considerar com un gran amic ! Anirem a gaudir  i a divertir-nos i  a donar la maxima guerra possible!! 

DESEMBARCAMENT ARLEQUINAT A SANT FELIU

El Sant Feliu de l’ex Dream Team David Càceres ha fet oficial el fitxatge per la pròxima temporada de dos jugadors fets a les Comes. Un hi ha jugat fins fa unes setmanes, Albert Querol, i l’altre, Aleix Vera, va deixar l’entitat arlequinada fa ara 3 temporades. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *