BARÇA, CALDES I ALCOI. RIVALS DEL MONBUS IHC A LA LLIGA CATALANA

EL MONBUS IHC ja sap els seus rivals de la pròxima lliga catalana, competició recuperada per l’ACHP i que servirà de preparació de pretemporada per la majoria d’equips catalans (de fet tots menys el Vic i el Shum) a més de l’Alcoi, com a equip convidat. Els arlequinats s’hauran d’enfrontar a l’actual campió de lliga, el FC Barcelona, el Caldes de l’ex-IHC Jassel Oller i l’Alcoi , d’un altre ex de les Comes, Ferran Formatjé. 

El primer partit serà el dimecres 26 precisament contra el Caldes i a les Comes. El dimarts 1 de setembre l’IHC visitarà el Palau Blaugrana i el tercer partit contra l’Alcoi podria acabar-se jugant el divendres dia 4, enlloc del 8 com està previst. 

Per aquesta edició 2015 de la recuperada Lliga catalana s’han fet 3 grups de 4 equips tenint en compte l’última classificació de la OK Lliga. Els altres dos grups els formen : GRUP B (Vendrell, Vilafranca, Lleida i Lloret) i GRUP C (Reus, Voltregà, Calafell i Noia). 

Els primers classificats de cada grup (A, B i C) es classificaran per disputar la final four d’aquesta Lliga Catalana conjuntament amb el millor segon classificat dels 3 grups.

La final four será els dies 12 i 13 de setembre i els encreuaments de semifinals serán:

1r grup A – millor 2on classificat
1r grup B – 1r grup C

I la final entre els dos guanyadors de semifinals. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *