S.PLA: ELS TÈCNICS ENS HAN TRANSMÉS LA SEVA IL.LUSIÓ

imageEs van esvaint les remors del mundial de França i l’hoquei agafa aquella letargia que marquen les vacances. Els jugadors de l’IHC han seguit les evolucions dels seus companys a Roche mentre recuperen bateries per una pròxima temporada molt intensa. Amb el capità a França la “màxima autoritat” del vestidor és el segon Sergi Pla. Amb ell analitzem la nova etapa que està a punt d’iniciar el primer equip del club.

P- Sergi, com veus la nova etapa. Com han anat els contactes amb el nou cos tècnic?

S.PLA- Molt bé. És un cos tècnic experimentat a l’ok lliga i ens van transmetre la seva il·lusió de formar part en aquest nou projecte i les ganes que tenen de començar a treballar.

P- I l’equip com està?

S.PLA- Som un equip jove i haurem de treballar de valent per fer una bona temporada. Amb ganes i sacrifici ho tirarem endavant.

P- El Tety ha disposat de tot un mundial per seguir çreixent. Tu que coneixes els joves que pujen, com veus el seu futur?

S.PLA- Tenim un planter amb molta qualitat i que segurament tindran la oportunitat de demostrar el seu talent. Tenen una bona oportunitat per demostrar-ho.

P- El MONBUS IHC només ha incorporat un jugador, Pol Galbas. Que et sembla?

S.PLA- Crec que en Pol és un bon fitxatge.Té experiència i ens aportarà qualitat a l’equip i segurament moltes ganes pel fet de canviar d’equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *