MONBUS IHC- SELECCIÓ SUB-20 D’ANDORRA. EL PRIMER PARTIT

L’IHC juga aquest divendres, a 1/4 de 9 a Les Comes, el primer partit de pretemporada amb Ferran Lòpez a la banqueta. De tota manera en paraules del mateix tècnic no serà un partit real per l’elevada exjgèbcia fífica que han hagut d’assumir els jugadors des de l’inici de la preparació. Serà una “primera presa de contacte, amb tot, amb la realitat. perque no juguem contra nosaltres mateixos. Al davant hi haurà un equip que segurament ens posarà dificultats, en molts aspecres, i que ens portarà a situacions que haurem d’anar superant amb l’aprenentatge que estem fent, Segurament no arribem en la millor forma física (segurament no hi arribarem en cap d’aquests partits) i no serà del tot real. Anirem a buscar petits objectius i petits reptes que demanarem a l’equip que aconsegueixin. No seran gran coses. Petites directrius que hem d’aconseguir”. 

De fet l’entrenament d’aquest dijous ha estat el més curt de la setmana degut, precisament, al treball acumulat i la càrrega que els jugadors porten a les cames. El cos tècnic ha decisit que no se’ls podia forçar més i tota la sessió s’ha basat en acció de 4×4. També hi ha hagut pausa per acabar de pulir aspectes del joc que vol Ferran Lòpez. Tot i que just s’acaba de començar els tècnics insisteixen que s’han d’aconseguir ja petits objectius sobre tot en el treball col.lectiu.

Al final de la sessió preparatòria,  tècnics i jugadors han celebrat els 17 anys de Roger Bars, un dels més joves de l’equip, que s’ha d’integrar a la dinàmica de grup i aquests detalls de “fora-pista” sempre ajuden a fer equip i a la integració de tothom. 

Roger Bars precisament estrenarà els seus 17 anys entrant a la primera convocatòria de la pretemporada. També ho fa Tety Vives. A 1/4 de 8, l’equip farà la sessió de preparació habitual (una hora) i després dues parts de 25 minuts, en un format de partit normal.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *