MONBUS IHC 4 – ANDORRA SUB-20 0. GUANYANT AL CANSAMENT

El MONBUS IHC ha començat amb victòria els partits de preparació d’aquesta pretemporada. Els arlequinats s’han imposat per 4 a 0 a la selecció sub-20 d’Andorra. El partit ha deixat molt content al tècnic Ferran Lòpez que ha volgut felicitar públicament a tota la plantilla. En una entrevista que publicarà la mevaweb aquest diumenge Lòpez explica que l’equip ha notat la fatiga i que defensa els jugadors s’han sentit pesats però que en atac han sortit moltes de les accions que s’estan treballant i que donaran molta fluidesa durant la temporada.

Per tant tècnic satisfet tot i que l’IHC afrontava el partit amb dues baixes molt destacades. Una, ja coneguda, la de Pol Galbas, per motiu del màster que ja acaba (dilluns d’incorpora definitivament a la feina).

L’altra inesperada. La del capità Ton Baliu per molesties als abductors. S’ha preferit prevenir i s’ha optat per que no jugués ni un minut. El seu lloc a la llista l’ha ocupat Jordi Mèndez, que ha disposat de 10 minuts i els ha aprofitat fent valer la seva fama de killer marcant el 4 a 0 definitiu.

EL CANSAMENT MANA

L’equip ha començat el partit amb l’entrenament previ a les cames i això s’ha notat. Els arlequinats no han pogut despellegar-se d’un joves andorrans que han mostrat bones maneres  (entrenats pels igualadins Roger Corral i Joan Xino Doncel i amb Gerard Miquel, fill de l’ex IHC Llorenç Miquel, a les seves files). 

La primera meitat ha estat , doncs, molt anivellada. Dani Lòpez ha tingut una de les millors oportunitats de marcar quan ha enviat una bola al travesser als 17 minuts amb una mitja volta a l’interior de l’area. El gol però no arribava i de fet s’ha hagut d’esperar fins al final, Dos minuts i mig abans del descans, Sergi Pla fa un xut potent des de la frontal…i el rebuig l’aprofita Tety Vives per fer 1-0. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

EL MONBUS AGAFA VELOCITAT 

A la segona part uns primers minuts de tanteig fins que al minut 10  Roger Bars engalta un bon tir des de mitja pista i Tety Vives toca la bola dins de l’area i l’envia a la xarxa. Segon gol de l’igualadí que es converteix en el primer màxim golejador de la temporada.

I només un minut més  tard…Joanet Muntaner protagonitza una de les jugades del partit. Es planta davant del porter, el deixa clavat amb una finta impossible i fa el 3-0 en una gran execució…

I a tres minuts i mig pel final Jordi Mendez, home d’area,  ha aprofitat un rebuig del porter per fer el 4-0….

El partit ha estat una bona oportunitat per veure en acció tots els jugadors convocatars. Els porters, per exemple, han jugat mitja part cada un. I, a mitjes tots 2, han aconseguit el primer zero de la temporada.

MONBUS IHC 4 (1/3) Alex Ferrer, Cesar Tety Vives, (1), Joanet Muntane (1), Met Molas i Nil Garreta, -equip inicial-, Dani Lopez, Sergi Pla, Roger Bars, Jordi Mendez (1)  i Elagi Deitg. 

Andorra 0 (0/0) De Sousa, Pallares, Gerard Miquel, Adria i Arnau, -equip inicial-, Rodriguez, Borrell, Oriol i Odena (ps).

Gols: 1-0 Tety Vives, min 22.30,. SEGONA PART 2-0 Tety Vives, min 10, 3-0 joanet Muntane, min 11, 4-0 Jordi Mendez, min 20. 30

INCIDÈNCIES: Àrbitre Jaume Vidal.

.Uns 70 espectadors a les Comes. El pròxim entrenament serà dilluns de festa major de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vesore a les Comes. El pròxim  partit serà dimecres a les 9 del vespre les Comes contra Caldes, ja en partit de lliga catalana

Aquesta entrada ha esta publicada en oklliga 2015-2016. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *