FERRAN LÒPEZ: L’EQUIP VA SABER GESTIONAR EL RESULTAT

Els jugadors del MONBUS IHC han tingut festa aquest dijous “descans merescut pels dies de treball i la càrrega acumulada”,  en paraules del tècnic Ferran Lòpez. Després de la victòria per 6 a 2 en el debut a la lliga catalana aquest divendres els arlequinats tornaran a entrenar i tornaran a jugar. S’enfrontaran a partir de 2/4 de 9 al Lleida Llista d’Albert Folguera i Lluís Tomàs, en un partit amistòs. 

Tècnic i jugadors hi arribaran satisfets pel joc que van oferir en el partit contra el Caldes. L’únic que ha enfosquit una mica el bon ambient al vestidor arlequinat ha estat la notícia que Roger Bars no estarà finalment al Mundial sub 20 de Vilanova. El jove jugador del planter ha caigut finalment de la llista, tot i que s’ha de tenir en compte que éscel més jove de tots els seleccionats i que disposarà de 3 anys per tornar-ho a intentar. I a assolir-ho, si segueix la seva progressió que ja l’ha portat al primer equip de l ‘IHC. 

P- Parlem de l’enfrontament contra el Caldes.  Bon partit, Ferran.

FERRAN LÒPEZ- Si. Molt bon partit, en línies generals, vam anar de menys a més. Vam sortir una mica nerviosos, no se si pel debut o perque però no vam estar precisos els primers 7 o 8 minuts… però tot i així em va agradar molt la fermesa i solidesa de l’equip i per moments vam ser l’equip sòlid que m’agradarà veure durant la temporada. Vam fer una molt bona rotació de canvis, penso. Va participar tothom i els gols van estar molt repartits.

P- Per tant seguim la progressió i la millora.

FERRAN LÒPEZ-  Crec que va ser un bon test, i vam fer un passet endavant com a equip. I el que més destaco és la gestió del resultat. Em va agradar molt quan l’equip va anar per davant en el marcador… va saber gestionar la diferència de gols… i també  vam saber tancar al darrera les opcions ofensives d’ells. 

P- I avui un altre amistòs.

FERRAN LÒPEZ- Si. Això continua, la victòria contra el Caldes va ser només pas més, una victòria per crèixer en confiança i sobre tot per treballar molt el que el vídeo segur que ens dirà i ja tenim, de fet, als nostres caps. De tota manera content pel debut a la lliga catalana i pel treball i l’esforç de tothom. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *