MONBUS IHC 6 – CALDES 2. UN DEBUT PER REPETIR

El MONBUS IHC ha sumat la primera victòria a la LLiga Catalana 2015 després de superar 6-2 el Caldes de Jassel Oller, el rival precisament en un altre debut, el de l’Ok Lliga. L’ex-jugador de l’IHC ha marcat el segon gol del seu equip però no l’ha volgut celebrar per respecte a la que ha estat la seva afició durant dues temporades.

El retorn a Les Comes d’Oller era un dels atractius del partit. L’altre era el caràcter de competició que tenia aquest segon enfrontament de pretemporada. En joc hi havien punts i això s’ha notat a la pista.

PRIMER NERVIS. DESPRÉS GALBAS-DANI

D’entrada els arlequinats han començat el partit espessos i despistats especialment en defensa. Fruit d’això ha arribat el primer gol visitant 
Mulera ha aprofitat un tir del mateix Jassel per avançar el Caldes (primer rival de l’IHC també a l’OK LLiga). 

Han estat 10 minuts no gaire bons. Però l’equip ha sabut superar-se, ha remuntat el marcador i ha sabut gestionar el resultat a favor de manera magistral. Són els rèdits positius de l’enfrontament contra els balnearistes.

També és cert que la mà de Ferran Lòpez hi ha tingut a veure amb el moviment de banqueta. De fet l’entrada del Teti i de Pol Galbas han donat frescor al joc de l’equip.  De fet Galbas, que debutava amb la samarreta avui taronja de l’Igualada (el Caldes és un altre dels pocs equips arlequinats), ha fet precisament el gol de l’empat. Minut 11.30 recuperació de bola en defensa i contrataatac 3×2 … el Ton assisteix al Pol que fa el seu primer gol a les Comes i que dona l’empat.

L’ 1 a 1 ha encetat una sèrie de minuts de domini igualadí sense encert fins que a 4 minuts i mig pel descans una bola perduda pel Caldes a mitja pista l’aprofita Dani Lòpez per fer un xut creuat que suposa el 2-1 amb que s’arriba al descans.

Arrenca la segona part, amb canvi de porter al Caldes. Als 3 minuts una bola recuperada (marca de la casa) del Ton en zona defensiva del Caldes li permet batre a boca de canó al porter i ampliar el marcador fins al 3-1…

I gairebé sense temps per preparar alternatives al corró que els passava per sobre, els jugadors del Caldes reben un altre cop mortal. Sergi Pla, amb una gran jugada, força un penal que el “capita Baliu”  transforma en el 4-1

A partir d aquí l’equip ha sabut interpretar el que necessitava i, a instàncies del tècnic, ha gestionat amb ofici l’avantatge i ha aconseguit marcar el tempo del partit. 

Joan Muntané ha triat un moment estragègic per fer el gol que decidiw el partit. A punt d’entrar en els últims 10 minuts Joanet Muntané ha aprofitat un rebuig per fer el 5-1. Semblava un resultat suficient però Jassel Oller tenia pensat d’acomiadar-se deixant emprempta de la seva qualitat. Oller ha reduit diferències fins al 5-2 amb una gran aixecada de bola per darrera porteria. Un gol que Jassel no ha celebrat…

A nou minuts pel final el Caldes ha comésvla desena falta de equip (en Ton no l’ha pogut tarnsformar. S’ha hagut d’esperar a l’últim minut dr partit … mentre l’Igualada aguantava la bola davant la pressió que feia el Caldes…Pla s’ha quedat sol a la frontal i amb un xut potent ha fet el 6-2 definitiu.

Ara els arlequinats tindran un dia de festa (aquest dijous) i divendres tenen partit amistòs contra el Lleida Llista.

IGUALADA 6 )(2-4) Elagi, Met Molas, Sergi Pla (1), Ton Baliu (2), Dani Lopez (1), cinc inicial-, Tety Vives, Pol Galbas (1) Joanet Muntané (1) i Nil Garreta.

CALDES: Cesc Campor, Xavi Rovira, Jacint Molera (1), Jordi Urbano, Jassel Oller (1), cinc inicial-, Alexandre Asensi, Roger Asensi, Ferran i Villena (ps).

Gols: 0-1 Jacint Molera, min 6. 1-1 Pol Galbas, min 11.30. 2-1 Dani Lopez, min 20.30. SEGONA PART: 3-1 Ton Baliu, min 3, 4-1 Ton Baliu (penal), min 7.32, 5-1 Joanet Muntaner, min 14.30, 5-2 Jassel Oller, min 15: 30. 6-2 Sergi Pla, min 24.

INCIDÈNCIES: Arbitre: Miguel Lapedriza. 8 faltes per l’ Igualada i 12 pel Caldes.

Bona entrada a les Comes, amb 190 espectadors a les graderies. Entre ells 15 seguidors del Caldes…A la grada tambévhi havia exjugadors de l’entitat com Joan Carles, Alex Ferrer, Ramon Peralta i Toni Rovira

Els jugadors tenen festa aquest dijous i tornaran a l’activitat divendres amb un partit amistòs contra el Lleida de l’Albert Folguera. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *