SETMANA QUARTA I INTENSA


El MONBUS IHC comença aquest dilluns la seva quarta setmana de preparació de cara a l’inici de l’OK LLIGA. Serà després d’un cap de setmana marcat pel 2-2 contra el Lleida en l’últim amistòs disputat i per la conquesta de l’Europeu de seleccions per part de dues igualadines, Maria Peke Diez i Teresa Bernadas.

I si les últimes hores han estat emocionants les que ens esperen no es quedaran enrere. El MONBUS i jugarà el seu primer partit com a visitant. Serà dimarts,  1 de setembre, al Palau Blaugrana contra el FCB  en un partit corresponent a la lliga catalana. I per arrodonir una setmana intensa el nou IHC de Ferran Lòpez jugarà dijous a les 9 del vespre, altre cop a Les Comes, contra l’Alcoi de Ferran Formatjé.

I tot això, la setmana que arrenca el tradicional torneig de base Ciutat d’Igualada Memorial Francesc Fontanellas, que arriba a la seva 35ena edició.

Per tant, setmana quarta i molt intensa. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *