EL PRIMER BARÇA-IHC DE LA TEMPORADA

Arrenca el mes de Setembre i ho fa amb tot un clàssic. FC Barcelona- MONBUS IHC. Serà el debut del campió de Lliga en competició oficial (els igualadins de moment ja han jugat i guanyat el seu primer partit comtra el Caldes) El clàssic serà al Palau Blaugrana, a partir de les 9 del vespre, en partit de la Lliga Catalana, recuperada, després de 16 anys. És, de fet, el primer dels set títols que hi ha en joc aquesta temporada.

Els arlequinats han començat la setmana seguint amb el treball de força amb patins (sota la direcció del PF Pep Vàzquez) i després accions de contratac i moltes situacions de partits curts de 4×4. Després de l’entrenament el tècnic, Ferran Lòpez ha donat la llista de convocats amb els 9 jugadors més habituals més Tety Vives.

Pel que fa al partit Lòpez té clar que “anem al Palau a continuar provant aspectes de tot tipus i a treballar anb responsabilitat i sense cap tipus de complexe. Amb ambició prr treballar molt bé i sobre tot competir per cada acció. El partit contra el barça ens arriba molt d’hora j que és un rival que t’exigeix sempre molt a nivell individual, i això vol dir que has d’estar físicament molt bé. Però bé, seguirem preparar-nos i anirem a competir al màxim igual que ho farem a totes les pistes on ens toqui jugar.

Una idea semblant a la que explica l’entrenador del FCB al web oficial del club:  “Volem preparar-nos bé per aquesta temporada. Aquesta Lliga Catalana és un punt més de preparació per a l’OK Lliga, és una manera de competir a curt termini. Hi ha una dosi d’il·lusió per assolir un títol que arriba molt aviat”. Ricard Muñoz també ha expressat la confiança que aquesf primer partit oficial dels capitalins sigui de qualitat: “Obrim la Lliga Catalana contra l’Igualada i tant de bo sigui un test de nivell”. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *