EL PRIMER DE L’ÚLTIMA

Primer entrenament de l’última setmana abans de debutar diumenge a 2/4 d’1 del migdia (horari unificat) a Les Comes contra el Cerceda. Els arlequinats han fet contratacs  i treball tàctic de 4×4 enfocat unicament ja en el partit contra el Cerceda. Els igualadins busquen solucions al que ja saben del rival i que creuen que es trobaran.

L’IHC treballarà intensament aquesta última setmana. Aquest dimarts els jugadors faran sessió especifica de vídeo i treball en pista. Després els arlequinats faran festa per recuperar forces i per seguir intentant mantenir el bon nivell de joc exhibit fins ara. Dijous  l’Igualada tornarà a entrenar a tota intensitat i finalment divendres els arlequinats tornaran a “ocupar” el pavelló

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *