VELOCITAT, TÀCTICA I PORTERIA

3 atributs que han de caracteritzar el nou IHC que vol el tècnic Ferran Lòpez i que han marcat el segon entrenament de la setmana decisiva. Els jugadors de l’Igualada HC han començat treballant la velocitat en un exercicis dirigits pel PF, Pep Vàzquez. Després els igualadins han tornat a concentrar-se en aspectes tàctics del joc i han acabat exercitant remats a porteria i accions de 4X4 per acabar d’afinar situacions de partit contra els gallecs.

Aquest dimecres la plantilla del primer equip de l’entitat te jornada de descans. Tornarà a la feina dijous (amb un entrenament que inclou sessió de vídeo) i divendres tancaran la preparació pel debut a l’Ok Lliga (a la segona jornada) contra el CP Cerceda de l’ex-IHC Joan Grassas. El partit es jugarà en horari unificat de diumenge a 2/4 d’1 del migdia. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *