S’ACABA L’ESTIU A LES COMES

Ja només queda un entrenament. Els homes de Ferran Lòpez han fet aquest dijous la penúltima sessió de la pretemporada. Aquest divendres s’acabarà l’estiu a Les Comes. I diumenge contra el Cerceda arrencarà una nova temporada carregada d’il.lusions i reptes.

293.000 €, PRESSUPOST DE LA TEMPORADA 15-16

Entre ells els econòmics. Aquest dijous l’IHC ha fet la seva assemblea general de socis. En ella s’ha informat que la temporada passada es va tancar amb un superàvit fe 656 euros i que aquesta arrenca amb un dèficit provisional de 40 mil euros, a l’espera de trobar un patrocini pel primer equip. El pressupost d’aquesta temporada és de  293 mil euros. Durant l’assemblea els 30 socis que hi han participat han decidit per majoria que els pares de la secció de patinatge artístic segurixin pagant la quota de socis com fins ara. Finalment el president de l’entitat, Manel Buron, ha volgut agrair molt especialment a l’ajuntament d’Igualada la deva col.laboració en l’organització de la Final Four de la Cers a les Comes. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *