ESTEM A PUNT!

Els jugadors de l’IHC. Els tècnics. Els aficionats. Tots estem a punt perque torni a començar la gran competició: l’Ok lliga. Els arlequinats han ajustat joc i tàctica en l’últim entrenament de la pretemporada, d’una hora i quart aproximadament en pista. Després, última sessió també de vídeo, directa i curteta, perque la plantilla ja ha parlat durant tota la setmana del que es necessita per intentar guanyar al Cerceda. L’equip ha fet també exercicis de defensa i de contratac i finalment partits amb qüestions tàctiques per treballar.

Un cop acabat l’entrenament, el tècnic arlequinat Ferran Lòpez ha estat clar i contundent. “Estem a punt. Totalment. Crec que arribem en el punt en el que volíem arribar. I anb les creences i el plantejament molt clar. No sé, evidentment, que passarà amb el resultat però el que si que sé és quevl’Igualada competirà com volem i com preteníem al començament. Estem a punt, i la veritat és que amb moltíssimes ganes de debutar. Jo a nivell personal i tot l’equip a nivell col.lectiu. Esperem competir molt bé i sumar els primers 3 punts. 

Ja hem dit també quevl’afició també està a punt. Sobretot la “colla ihc” que ja han començat la concentració seguint la màxima: “Inici de temporada, inici els soparets”… i aquest divendres han fet la primera trobada gastronòmico-animadora de la lliga. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *