EL VOLTREGÀ-IHC DISSABTE A LES 7 PER ESPORT3

El Voltregà-Igualada HC serà el primer partit de lliga dels arlequinats que emetra en directe Esport3. El partit s’ha avançat a les 7 de la tarda de dissabte amb motiu d’aquesta retransmissió.

Precisament els igualadins han començat aquest dimarts a preparar aquest partit. Els de Ferran Lòpez han arrencat amb una sessió física amb el PF, Pep Vàzquez, bàsicament amb exercicis de velocitat. I després treball a pista pensant ja exclusivament amb el Voltregà. Mirant al detall totes les qüestions tàctiques amb les que es poden trobar i definint al màxim el joc que es vol fer perque quedin les mínimes coses a l’atzar o com a mínim que l’equip no tingui dubtes en com ho ha d’afrontar. I per preparar això s’han fet exercicis específics de 3×3 i 4×4.

TON: VAM CONTROLAR EL TEMPO DEL PARTIT COM VOL EL FERRAN

P- Ton, vam començar com s’havia de començar, guanyant.

TON- Si ja ho sabem d’altres anys. Que quan comences perdent o empatant les coses es fan més difícils. Crec que ens va anar bé començar a casa, tot i el show que s’ha muntat amb aquestes dues primeres jornades, ens va anar bé començar amb la nostra gent … al final hi havia una molt bona entrada, feia força goig …. I el resultat també . Tot i el 0 a 1 inicial vam saber controlar el partit en tot moment, però vam fallar bastant. Per sort al final vam poder posar-nos per davant i vam saber controlat el tempo del partit, que és el que ens demana el Ferran, i van venir dos gols més que ens van donar tranquil.litat i així… 3 punts que es queden, aquí, a casa.

P- Amb una mica més d’efectivitat, més punteria i algun pal menys… hauríem pogut estar més tranquils abans… tot i que mai no pots deixar d’estar concentrat….

TON- Si. És el que tu dius mai no pots baixar els braços, perquè ja sabem com és l’Ok Lliga. Però si, no vam estar massa bé, especialment a la primera meitat: el meu penal, un altre remat meu que va anar per sobre del travesser, alguns pals del Sergi,… però bé, poder empatar abans d’arribar al descans ens va donar tranquil.litat i a la segona part, amb un bon ritme, i tenint el porter que tenim, que segueix a un nivell molt alt de forma, vam aconseguir 3 punts que ens donen confiança pels pròxims partits.

P- I davant d’un rival que els últims anys havien empatat aquí, bé per ser exactes havíem empatat nosaltres i molt a última hora,.

TON- Si, si. Com dius, els últims anys vam salvar un puntet empatant quan faltaven 6 segons i 4o i escaig … Però ara tenen un equip diferent. Els falta encara Payero i han tingut dos baixes molt importants, però han reconstruït molt bé l’equip i han fet un bon bloc que en va posar les coses molt difícils.

P- Ferran Lòpez deia a les hores prèvies del partit: “Estem a punt” i s’ha demostrat. Com està ara el vestidoR?

TON- Bé. Sobre tot tranquils. Perquè vulguis o no és el primer partit a casa, tens una mica de nervis, es posen ells per davant… i penses: “portem dos mesos entrenant i ara encara perdrem el primer partit” … per això el vestidor està molt content. Portem dos mesos entrenant molt fort, en Ferran ens fa entrenar fort perquè tenim un sistema una mica diferent del que teníem l’any passat i l’hem de fixar bé, i en això estem, adaptant-nos i agafant el nivell físic i … a seguir treballant.

L’IHC EN LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

Mentrestant l’Igualada HC suma esforços amb l’Ajuntament d’Igualada en la lluita contra el càncer de mama. Aquest dimecres es presenten un seguit les iniciatives i d’activitats que es faran al llarg de tot el mes d’octubre. En l’acte hi seran presents a més de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el president de l’entitat arlequinada, Manel Buron, Fermí Capdevila, regidor d’Entorn Comunitari, Rosa Plassa, regidora d’Esports, Esther López, presidenta junta local AECC,
i Josep Maria Abad, metge de l’Igualada HC i de l’hospital, i ideòleg de la iniciativa

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *