FERRAN LÒPEZ: VAM SABER COMPETIR MOLT BÉ… PERÒ HEM DE SER MÉS KILLERS

La plantilla del primer equip de l’IHC ha tingut festa aquest dilluns “no perque guanyessim sino perque creiem que la gent necessita parar i així fer tres bons entrenaments, dimarts, dimecres i dijous. Tenim un mètode que volem arribar al partit sense cap dubte… per saber que hem de fer a cada moment” Declaracions del tècnic arlequinat, Ferran Lòpez, amb qui analitzem la primera victòria de la temporada

P- S’ha començat la temporada com es volia, amb 3 punts i un bon partit. Una victòria treballada i amb una paraula clau, paciència, saber jugar un partit com aquest.

FERRAN LÒPEZ- Totes les victòries seran treballades. Però com deies un bon debut. Per mi era especial, debutar aquí, a casa. I sumar els 3 punts és fantàstic. Crec que vam saber competir molt bé. Vam saber controlar els tempos del partit, i és l’unica manera de crèixer com a equip … saber gestionar resultats, saber gestionar parcials, saber gestionar el cap en el sentit de dir… no m’haig d’esverar si perdem 0 a 1 , i en això també hi vam donar una volta més, psicològicament no vam caure, i l’equip va saber jugant tant com tocava.

P- No van caure aquí ni tampoc en l’error de perdre la concentració amb el 4 a 1.

FERRAN LÒPEZ- Si. També penso que el partit el reníem bastant treballat però si que hi va haver un moment que amb el 4 a 1 si no venen no hi anem… estàvem guanyant el partit… i els vam dir que gestionèssim molt bé quan anàvem a porta i quan no … això sumat a una intensitat defensiva altíssima… vam aconseguir els 3 punts.

P- En algun moment vas patir pel resultat?. La bola no volia entrar … els pals estàven allà… contra això no s’hi pot fer massa… per molt que treballis…

FERRAN LÒPEZ- Si. Jo crec que des de dins es viu tot amb més calma… tot i que a vegades jo semblo una mica esverat… però intento ser fred amb el que haig de decidir, però si que és veritat que vam tenir moltes oportunitats prrò si hi ha una cosa de les que haurem de mirar i seguir treballant… és l’efectivitat, hem de ser més killers… més matadors i així definir abans el partit i saber-lo gestionar com de fet vam fer en el partit. Aquest equip te un marge de millora increïble …diumenge van fer un passet més…

P- I diumenge un altre partit d’exigència.Que demanarà intensitat, saber llegir el partit… i killerisme també. 

FERRAN LÒPEZ- I killerisme… però sobre tot ser molt forts. El Voltregà és un molt bon equip, és una pista difícil … s’hi haurà de jugar molt concentrats … hem de mantenir el nivell defensiu i l’ofensiu … i pervtant haurem de mantenir el treball per arribar bé dissabte. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *