AMB EL PARTIT DECIDIT

Els jugadors de l’Igualada HC han tornat aquest dimecres als entrenaments després de la jornada de descans de dimarts. Els de Ferran Lòpez han tornat a tenir programa doble: Sessió de vídeo i treball de pista. Un cop sobre les rajoles de les Comes els arlequinats han treballat remats a porteria, per seguir afinant la porteria, aspectes defensius (tant de forma individual com en 4×4.  Després han exercitat, també, les sortides a la contra. I han acabat amb un partit 4×4 amb treball tàctic. Els igualadins tancaran la preparació aquest dijous de cara al partit de dissabte contra el Calafell (2/4 de 9 del vespre amb arbitratge de Miguel Diaz i Xavier Buixeda)

Una vegada més l’equip ha demostrat estar molt posat a la feina. Jugadors i tècnics saben el que volen per dissabte i quin tipus de partit intentaran executar, amb permís del rival. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *