CONTRA LA IMPACIÈNCIA I SENSE MANIES

Aquesta seria la fòrmula Ferran Lòpez per l’enfrontament de dissabte a les Comes contra el Calafell. La realitat és que les setmanes passen ràpid quan es treballa amb intensitat. I els jugadors de l’Igualada HC ja han acabat la preparació  per aquest partit corresponent a la sisena jornada de la ok lliga. Serà, per cert, el primer cop que Pol Galbas s’enfrontarà al seu ex-equip.

Els igualadins han fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana.  Han arrencat amb una sessió de vídeo i després exercicis de velocitat amb el PF Pep Vàzquez. Finalment han fet treball d’atac, contratacs i situacions de partit 4×4.

Acabat l’entrenament Ferran Lòpez ha confirmat que Tety Vives entrava a la convocatòria per aquest partit. El mateix tècnic arlequinat ha explicat que l’equip haurà de ser “constants i pacients i sobre tot, saber que fer en cada moment perque el Calafell és un rival incòmode, rocòs, que surt ràpid i bé al contratac, i que té un porter difícil de batre. El pitjor aliat pot ser la impaciència per guanyar. L’equip ho ha vist i és conscient d’això”. Fets tots els advertiments Ferran Lòpez reconeix que tenen “moltes ganes de fer-ho bé i guanyar 3 punts més a les Comes. Espero un IHC convençut, amb confiança, sense manies, valent i molt intel.ligent a la vegada”. I per acabar el tècnic de Sant Sadurní ha demanat el suport de l’afició. “Tothom que pugui a les Comes per sumar els 3 punts”. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *