TREBALLAR LA FATIGA

Segon entrenament de la setmana dels jugadors de l’Igualada HC. Ha inclòs una sessió de vídeo i treball físic amb el PF, Pep Vàzquez, bàsicament amb càrrega per la setmana entrant, apretant força per treballar amb fatiga. Els igualadins han fet després exercicis de 4×4 tàctic per seguir creixent en aquesta qüestió,

El jugador de la base Bern Gabriel ha estat l’home triat pel cos tècnicper  col.laborar amb el primer equip. Tambê hi ha hagut un treball específic amb els porters. Dema els jugadors de l’IHC tenen jornada de descans i no s’hi tornaran a posar fins dijous. Mentrestant aquest dimarts s’han jugat 3 partits de la sisena jornada de l’Oklliga. Vic 6 -Voltregà 0, Lleida 4 – Alcoi 1 i Vendrell 2 – Vilafranca 9. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *