POL GALBAS: L’EQUIP ESTÀ EN MOLT BONA LÍNIA

Els jugadors de l’Igualada HC han fet aquest dilluns el primer entrenament d’una setmana especial, amb el partit de divendres amb la selecció de Catalunya dins de la campanya de la lluita contra el càncer. Tècnics i jugadors han tingut xerrada post-partit al vestidor  com  i després treball de 2×2 amb 4 porters per treballar molta porteria, remats, …”mundialets” amb competició i classificació. Després han seguit amb més exercicis de remat i treball de velocitat i per acabar partits 4×4. Tot molt jugat i amb molt remat a porteria.

Tot i no competir dissabte els jugadors tindran molta feina i la setmana serà intensa pensant ja en arribar molt bé dissabte dia 7  a l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. La sessió preparatòria ha tingut les novetats de Manuel del Valle, Carles Ferrer  i s’estrenava l’Alejandro Jaime del juvenil i el ja habitual Roger Bars. Aquest dimarts més preparació amb una sessió de vídeo.

Bon ambient entre els arlequinats després de la victòria important contra el Calafell. Un dels més satisfets, Pol Galbas, que va tornar a marcar.

P- Pol, gol important de penal per recuperar la iniciativa abans del descans.

POL GALBAS- Si portem practicant molts dies la pilota aturada i poc a poc dona els seus fruits. Era important marxar al descans per davant.

P- Partit bonic… molt emocionant… però potser un xic massa per que els vam deixar recuperar l’avantatge que els portàvem…

 
POL GALBAS- Sí tens raó, hi va haver un moment on potser ens vam agradar un pèl més del compte i podríem haver-ho pagat car. El seu porter ens va treure 2/3 pilotes que mataven el partit i això els va donar ales

P- Era molt important recuperar sensacions de victòria a casa…

POL GALBAS- Si, penso que era important treure els 3 punts davant de la nostra gent i fent un bon hoquei crec jo. Hem d’acabar de polir petits detalls però l’equip està en molt bona línia. Ara no podem afluixar, hem de seguir treballant per seguir sumant de 3 en 3.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *