CREURE-HI ÉS COMENÇAR A GUANYAR

El primer que has de fer si vols guanyar al Barça és creure-t’ho, defensa el tècnic de l’IHC CALAF GRUP Ferran Lòpez. I en aquesta línia han treballat els  jugadors sobre tot en la primera part de l’entrenament, concretament en la sessió de vídeo. Estudiar al rival i saber com se l’ha de jugar perque la gent (la famosa Força de Les Comes) s’enganxi a l’equip i l’ajudi. 

Per tant els arlequinats han der un exercici de fe, de veritat, de creure’s que son capaços, que tenen talent i qualitat, i que tenen eines i que realment ho poden fer. 

Després tècnics i jugadosrs han contiuat per ser més efectius. L’equip genera moltes ocasions i de moment les finalitzacions no son un dels seus punts forts. Amb més punteria l’IHC tindria més punts dels que té. Per això els tècnics han insistit molt amb exercicis de remat, de segones opcions,,, també de contratacs.

Al final ha estat, en paraules dels mateix Ferran, una srtmana “molt bona, molt bona,  de situació, d’il.lusions, d’entusisme… “Tenim ganes que els partit arribi, reconeix Lòpez, “tenim ganes de tenir els jugadors, que ho donin tot… no perque sigui el Barça sino perque som l’Igualada.. i això és important. Som L’IHC, independentment del rival que vingui, i hem d’actuar com a tal. tenint clar a qui representem”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *