L’ALTRE CLÀSSIC

Mentre el primer equip de l’Igualada CALAF GRUP espera l’hora d’inici del clàssic contra el FC Barcelona els nois del B passen la nit com a líders de la segona catalana. El VALLTER IHC B s’ha desfet amb autoritat del Setmenat (13-3) en un duel d’aspirants a l’ascens.

VALLTER IHC 13- Setmenat 3. VICTÒRIA DE LÍDERS

L’inici dels arlequinats ha estat fulgurant. Només es portaven 5 segons de partit i el capità Tety Vives ha obert el marcador. Amb un ritme de joc contant  i mantenint-se forts en defensa l’IHC ha seguir obrint forat. Roger Torra ha fet el segon just al minut 4.  El partit ha seguit ben controlat pels igualadins especialment quan Roger Bars ha començat  la seva nit màgica amb 3 gols en menys de dos minuts.

La segona part ha arrencat amb ensurt quan els visitants han reduit distàncies fins al 5 a 3 (aprofitant dues pèrdues de bola al mig de la pista). Però l’equip cada cop té més maduresa i ha sabut recuperar el tempo del partit i amb 2 gols seguits de Mendez i dos d’Oriol Prat han sentenciat el partit.

Quan només faltaven 6 minuts Roger Bars ha tornat a marcar firmant així un poker de gols. Tety Vives (amb una FD i un penal) i Jordi Mendez, s’han apuntat al festival golejador amb dos hat-tricks. Al final,  golejada, 3 punts i liderat.

VALLTER IHC 13 (5/8) Manel del Valle, Tety Vives (3), Roger Torra(1), Eudald Castells, Oriol Prat (2) // Roger Bars (4), Jordi Mendez(3), Ferran Yeste i Roger Madrid. Entrenador: David Espinalt.

SETMENAT 3 (0/3)

Incidències: 10 faltes per l’Igualada i targetes blaves a Jordi Mendez i Roger Torra, 20 faltes pel Sentmenat i dos blaves i una vermella directa.
Arbitratge: Sr. Antonio Gómez.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *