CALDES 3 – IGUALADA CALAF GRUP 5. VICTÒRIA BALSÀMICA EN NIT DE DEBUTS

XCALDES 2015Foto David Figueras

L’Igualada CALAF GRUP s’ha retrobat amb la victòria a la Torre Roja en la seva primera visita oficial a la pista del Caldes. Ha estat un partit d’un doble debut ja que Roger Bars ha disputat els seus primers minuts a l’Ok LLiga.

Dia de debuts en les files arlequinades en un partit amb dues cares. No pas de joc, per que l’Igualada ha jugat a gran alçada tant a la primera com la segona part. La diferència ha estat d’efectivitat. A la primera els igualadins han creat molt però no han trobat el gol. En canvi el Caldes ha sabut aprofitar una contra perfecta per avançar-se en el marcador. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans.

A la segona part l’IHC ha sortit decidit a trobar finalment la porteria. Un parcial impressionant de 0 a 4  (amb 3 gols en menys de 2 minuts) ha semblat que sentenciava el partit, però els locals han fet una gran pressió sobre la sortida de bola dels igualadins i han pogut retallar l’avantatge fins a un 3 a 4 que ha retornat l’emoció al marcador. Els de Ferran Lòpez han sabut jugar els últims minuts amb aquest marcador i han rematat la feina amb el cinquè gol de Ton que ha donat al CALAF GRUP el quart triomf de la temporada. 

A banda dels 3 punts l’altra gran  notícia del partit ha estat el debut a l’Ok Lliga de Roger Bars. El jugador del planter ha sortit de titular a la segona meitat i ha jugat 14 minuts a un gran nivell (ha iniciat la jugada de l’1 a 2 i ha enviat una bola al pal). De fet Ferran Lòpez ha utilitzat tots els jugadors de pista convocats. També Nil Garreta ha disposat de minuts (6 en total) per segona jornada consecutiva. 

TORNEN ELS GOLS

No a la primera meitat on només Jacint Molera ha pogut superar el gran partit, una vegada més, de l’Elagi Deitg. A la segona en canvi han vingut els gols que tant s’han  trobat a faltar en les últimes jornades. Ha estat en 113 segon màgics. Primer Pla ha empatat des del punt de penal, 53 segons després Roger Bars ha recuperat bola i ha muntat contratac amb el Ton que ha definit a la perfecció. I 48 segons després, jugada fotocopiada però amb jugadors canviats. Ton Baliu ha tallat bola i Pla ha definit al pal baix. L’IHC ha fet més gran l’esvoranc amb una acció de Met Molas adaptant el tradicional gol del tonto amb un punt de fantasia ( enlloc de fer entrar arran de pista l’ha aixecat a  l’escaire). 

Amb l’1 a 4 el Caldes s’ho ha jugat tot a una pressió angoixant que li ha donat resultat per que ha aconseguit reduir la diferència a només un gol. Han marcat Rovira de FD i Jassel Oller de penal (l’ex-arlequinat no ho ha celebrat). S’entrava als últims 3 minuts amb un marcador molt ajustat. En Met no ha pogut garantir la victòria amb uan FD (per 10 faltes) però si que ho ha fet l’omnipresent Ton Baliu amb una jugada individual, marca de la casa. El capità arlequinat se’n va per la banda per velocitat i convenciment i la clava davant de la sortida de campor.

En l’últim minut de partit Rovira ha vist dues targetes blaves i els locals han hagut de jugar amb només 2 jugadors de pista. L’IHC no ha volgut aprofitar-se’n i ha aguantat la bola fins al final. Amb la victòria a Torre Roja l’Igualada CALAF GRUP arriba als 12 punts i puja 5 llocs a la classificació. Ara els arlequinats tenen descans aquest dimecres. Entrenaran dijous i tindran lliure el cap de setmana. No serà fins d’aquí a 10 dies que tornarà l’Ok Lliga amb un desplaçament a Vendrell.

CALDES 3 (1/2) Campor, Rovira (1), Molera (1), Urbano i Alexandre, equip inicial. Jassel (1) i Accsensi.

IGUALADA CALAF GRUP 5 (0/5) Elagi, Ton Baliu (2), Met Molas (1), Sergi Pla (2), Pol Galbas, equip inicial. Dani Lòpez, Nil Garreta, Joan Muntané, Roger Bars. Àlex Ferrer.

GOLS: 1-0 Molera (m 21). SEGONA PART. 1-1 Pla penal (m 9.21), 1-2 Ton (m 10.26), 1-3 Pla (m 11.14) , 2-4 Rovira FD (m 19.15), 3-4 Jassel penal (m 21.49), 3-5 Ton Baliu (m 23).

INCIDÈNCIES: Arbitratge correcte de la parella Fernandez-Vidal.

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *