NIL GARRETA: HEM DE TIRAR ENDAVANT EL PARTIT DE CALDES SI O SI

X NIL GARRETAFoto D. Figueras

Aquest dimarts l’IHC juga el seu partit més llarg. El Caldes – Igualada CALAF GRUP havia de començar el 20 de setembre i s’acabarà aquest 24 de novembre. 2 mesos i 4 dies. 65 dies després els arlequinats es retrobaran amb un vell amic, Jassel Oller, en un partit poc amistós per que els dos equips necessiten els punts (els igualadins especialment després de 3 derrotes consecutives.

El  partit de la 1ª jornada que es juga després de la 9ª , es disputarà a la sempre complicada pista de la  Torre Roja a partir de les 9 del vespre amb arbitratge de Ruben Fernandez i Daniel Villar.

Els arlequinats han fet aquest dilluns l’únic entrenament abans del partit. Ha estat estirar cames i poca cosa més. Sessió de vídeo i 35 minuts de pista. Una estona de retrobar-se en el remats i rodar una mica de 4X4. Tècnics i jugadors han parlat també del que necessiten de cadascú en el partit contra el Caldes. L’equip sortirà com sempre a pels 3 punts amb la idea que treballant així tornaran segur les victòries. Per cert, aquest dimarts debutarà en una convocatòria Roger Bars. El tècnic arlequinat Ferran Lòpez ha explicat que Bars “està treballant molt bé i creiem que s’ho mereix. I volem veure a tothom. Tothom pot sumar”. Bars pot preguntar-li a Nil Garreta les sensacions de debutar a l’Ok LLiga per que el defensa igualadí va debutar dissabte a l’Ok LLiga d’aquesta temporada.

P- Dissabte van poder jugar els teus primers minuts. I el tècnic va dir que havia quedat molt content amb tu.

NIL GARRETA- Vaig intentar fer el que m’havia demanat que fes. I si. Satisfet. va ser un partit molt maco. Molta gent a Les Comes. Estic molt content. I toca seguir treballant per anar tenint més oportunitats d’aquestes.

P- La llàstima és  la derrota però davant us vàreu trobar un Barça molt potent en defensa.

NIL GARRETA- Si. Un gran Barça. Tot i així, nosaltres també vam defensar molt bé. I crec que el resultat va ser una mica massa grna pel que es va veure en el partit. Toca seguir i anar aquest dimarts a Caldes a intentar guanyar.

P- Amb l’1 a 2 ha semblat que arribava el vostre moment. Llàstima que l’1 a 3 va arribar massa d’hora.

NIL GARRETA- Si. Amb l’1 a 2 vam tenir algunes oportunitats, algun remat des del darrere … es va treballar bastant.. Làstima que el seu tercer gol va venir tant aviat. Si haguéssim aguantat una mica crec que hauria caigut un gol més.

P- I ara Caldes. El que havia de ser el primer partit de la temporada… es juga ara, amb el Caldes molt més motivat. 

NIL GARRETA- Si. La pista del Caldes és de les complicades. Ells estan bastant ficats, han tret bons resultats i costarà molt. Però l’hem de treure endavant si o si. Primer per que ja ens ho mereixem i després perque és molt necessari.

P- Dissabte l’equip va portar braçalets negres… va ser un partit molt especial per tu.

NIL GARRETA- Si. Si. La veritat és que si. Ha mort la meva àvia. Divendres al matí. I molt content que hagi pogut debutar aquesta temporada i dedicar-li a ella.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *