BUFF DOS ANYS MÉS AMB L’IGUALADA HC

baliu buffL’Igualada Hoquei Club i l’empresa igualadina BUFF han arribat a un acord de patrocini i col.laboració per dues temporades més fins al 30 de juny de 2017.

BUFF ja porta dues temporades col.laborant amb l’Igualada Hoquei Club des de la temporada 2013-2014 i amb aquest nou acord ho farà fins al juny de 2017. El logo de BUFF es pot continuar veient en els dos laterals dels pantalons de joc en una imatge que ja s’ha convertit en tradicional en aquests últims anys de passió per l’hoquei.

buff 3

BUFF és una empresa de casa, capdavantera al mon, que dona suport a l’equip més representatiu i que més èxits a donat a l’esport igualadí. El club agraeix la confiança dipositada per BUFF i espera que aquesta col.laboració es pugui perllongar i fidelitzar per molts més anys.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *