VALLTER IHC B 10 – CT BARCINO 1. 2 PÒQUERS I UN LIDERAT

Nova victòria del VALLTER IHC B a Les Comes davant un rival que només ha pogut aguantar el ritme arlequinat els primers 15 minuts.

Ben aviat l’IHC ha posat el GPS al partit. Només havien passat 5 minuts quan el capità Tety Vives obria el marcador amb un remat potent amb el qual començava el seu particular registre de gols. Els iguakadins han seguit atacant sense deturador  i Jordi Mendez marcava 3 gols seguits, un per minut, demostrant una vegada més la seva capaçitat golejadora. Finalment Tety Vives anotava el 5è. 5-1 i cap al vestidor.

A la segona part el domini de l’IHC ha estat encara superior. El rival no aconseguia apropar-se a l’àrea i només ha fet un xut en tota la segona part. Mentrestant els arlequinats han anat inflant el marcador amb 2 gols més de Tety i un de Mendez amb els quals els 2 jugadors han signat un pòquer. També han marcat Roger Bars i Roger Torra amb dos potents xuts que han causat admiració a la grada. Al final la pluja de gols s’ha traduit en un ampli 10-1.

Com diu el president de l’IHC Manel Burón: “Anem sumant per assolir l’objectiu el més aviat possible”.

VALLTER IHC B 10 (5/5) Manel del Valle, Tety Vives (4), Roger Torra (1), Roger Bars (1), Jordi Mendez (4) // Alejandro Jaime, Eudald Castells, Manel Rojas i Roger Madrid. Entrenador: David Espinalt.

Incidències: 4 faltes per l’IHC i 8 pel CT Barcino.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *