LICEO 2 – IGUALADA CALAF GRUP 3. BESTIAL !!!

X BESIAL!!!Foto F.L.

L’IHC ha protagonitzat una autèntica gesta aquest dissabte a Riazor. L’equip afrontava un partit contra un dels millors equips del continent sense Ton Baliu (que no ha jugat ni un minut) ni Dani Lòpez (que no ha pogut desplaçar-se a La Corunya) i amb Tety Vives acabat de sortir d’una setmana de febre (tampoc no ha arribat a jugar). Les circumstàncies semblaven condemnar, inevitablement, als igualadins a ser víctimes propiciatòries d’un Liceo que aspirava a prendre el liderat aquesta jornada.

Però l’equip s’ha conjurat contra totes aquestes dificultats i ha fet un pas endavant de gegant. L’IHC ha jugat en equip. Des del primer a l’últim jugador. Tots han cregut en el plantejament, l’han executat al màxim, fins a les últimes conseqüències, i l’han lluitat fins a l’extenuació.  Sense Ton Baliu, Sergi Pla ha agafat els dos braçalets alhora, Met Molas s’ha multiplicat (ha jugat 50 minuts com si res),  Pol Galbas (en absència del seu soci Dani Lòpez) ha estat valent i vertical. I l’Elagi, grandíssim un altre cop, ha fet de paret i fonaments alhora, construint des del darrere la victòria més celebrada.

Però és que a més de la participació dels jugadors més habituals, la banqueta ha estat totalment decisiva. Nil Garreta ha assumit el repte de l’absència del capità. Ha sortit de titular, ha jugat molts minuts (43) i ha demostrat la seva fiabilitat en una pista de les més complicades del planeta hoquei. Roger Bars ha seguit demostrant que ha arribat per quedar-se. 23 minuts, 1 gol (transcendental, el que empatava el partit a 1 i evitava que el Liceo jugués amb el marcador a favor) i una demostració impagable de patiment i compromís (cop dolorosíssim a falta de 3 minuts per acabar la primera meitat i el mateix jugador ha demanat de tornar a sortir a pista fos com fos). I Joan Muntané ha aportat la fluidesa del seu patí en la magnífica defensa de l’equip en una primera meitat de 0 a 0. El Ton ha hagut de liderar des de la banqueta, junt amb el Tety i l’Àlex que han sumat esperit en una victòria més col.lectiva que mai.

DEFENSA PRODIGIOSA. ATAC ESMOLAT

X LICEO BESIAL

Foto D. Figueras

El 0 a 0 inicial s’ha mantingut durant 32 minuts (producte d’una defensa que hauria de ser assignatura obligatòria a la universitat. El primer gol no ha arribat fins al minut 7 de la segona part. Toni Pèrez ha caçat a mitja alçada una bola al segon  pal. Però un minut després el “juvenil més veterà”, Roger Bars, ha aparegut. Ha finalitzat una contra driblant, amb sang freda, Melian sobre l’àrea petita i marcant l’ 1 a 1 (el seu primer gol amb el primer equip). L’IHC ha tornat a tirar de contres i 4 minuts més tard Pla ha tallat una bola, ha assistit Met Molas que ha tornat a superar en un 1×1 al porter català del Liceo. 

La proesa començava a agafar forma. Podria haver-se fet més real encara amb una FD per 10 faltes que l’IHC no ha pogut aprofitar. Però al final s’ha fet absolutament present  quan Pla ha aprofitat un rebuig del porter per clavar la bola des de la frontal a l’escaire. Era l’1 a 3. Un 1 a 3 majestuòs. Però quedaven encara 7 minuts. I el Liceo no estava disposat a tirar la tovallola. 30 segons més tard Josep Lamas ha tornat a empalar una bola al segon pal per reduir diferències. 

Els últims 6 minuts han estat d’un intens patiment. L’IHC CALAF GRUP ha jugat l’últim minut i mig amb 9 faltes d’equip. El Liceo ha posat 5 jugadors de pista en els últims 30 segons. Però el màgic 2 a 3 ja no s’ha mogut. 5ª victòria de la temporada en un gran, gran, partit de tot l’equip. 

LICEO 2 (0/2) Melian, J.Bargalló, Lamas (1), Vives i P. Bargalló, equip inicial. Nacevic, Carballeira, Pèrez (1), D. Torres.

IGUALADA CALAF GRUP 3 (0/3) Elagi Deitg, Met Molas (1), Nil Garreta, Sergi Pla (1), Pol Galbas, equip inicial. Roger Bars (1), Joan Muntané. Ton Baliu, Tety Vives, Àlex Ferrer.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Perez (m 7.05), 1-1 Roger Bars (m 8.07), 1-2 Met Molas (m 12.45), 1-3 Sergi pla (m 18), 2-3 Lamas (m 18.30).

INCIDÈNCIES: L’IHC ha tornat a guanyar a la Corunya 7 temporades després (l’últim cop ho va fer amb els germans Jordi i Oriol Bargalló a les seves files i Joan Carles a la banqueta). Aquest cop ho ha aconseguit amb un gol, entre d’altres,  de Roger Bars que s’ha estrenat com a golejador amb el primer equip en la seva quarta convocatòria consecutiva amb els sèniors (haurà de portar pastes a l’entrenament). Ell i Tety Vives tenen partit aquest diumenge a la tarda amb els seus companys de l’equip júnior que aquest dissabte han perdut per 5 a 4 contra l’Olot  en el partit d’anada de l’eliminatòria de la categoria.

Els dos joves del planter (i la resta de l’expedició) sortiran aquest diumenge a les 7 del matí de La Corunya (7 del matí) amb destinació Santiago per agafar el vol que els portarà a Barcelona on arribaran cap a 2/4 d’11 del matí.

Bon arbitratge de Ribó i Sanchez.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *