S.PLA: SOM AMBICIOSOS. QUEDEN 3 PARTITS I VOLEM ELS 9 PUNTS.

X BESTIAL

Foto D. Figueras

P- Gran victòria a la Corunya Sergi .

S.PLA- Si una victòria important a una de les pistes més difícils que hi ha i que ens va bé perquè  portàvem algunes jornades perdent.

P- Molt meritòria vistes les baixes que tenia l’equip. 

S.PLA- Si. Si. Tot i les baixes tan importants del Ton i en Dani, l’equip s’ha sabut plantar bé en defensa, aguantar i minimitzar els seus atacs (amb la gran actuació de l’Elagi)  i aprofitar les oportunitats que hem tingut.

P- És una victòria que dona sentit a tot el que esteu treballant i que potser els resultats no han acabat de premiar.

S.PLA- Jo crec que la sensació que té l’equip és que no hem acabat de ser prou regulars però que estem creixent i queden 3 partits per acabar la primera volta  on volem aconseguir els 9 punts perquè som ambiciosos!

IHC JÚNIOR 3 – OLOT 3. SENSE REMUNTADA

L’equip júnior de l’Igualada HC no ha pogut aconseguir la classificació per la lliga que dona accés als campionats de Catalunya. Els arlequinats han empatat a 3 a Les Comes amb l’Olot que ha fet valer el gol de diferència que portaven de l’anada (5-4). La clau del partit ha estat el plantejament defensiu molt seriós dels garrotxins, un rombe difícil de superar per un IHC que no tingut una ofensiva fluida principalment a la primera meitat.  

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *