NIL GARRETA: JUGAR COM A RIAZOR ÉS UN VERITABLE PLAER

XgarretatetaFoto T.B.

P- Nil, passen les hores i no s’esvaeix la sensació agradable del partidàs en una pista tant complicada com Riazor.

N. GARRETA- La veritat és que si, una gran victòria i com dius, en una de les pistes més complicades. Ens vam centrar en el plantejament que havíem estat comentant durant tota la setmana, i ens vam emportar 3 punts molt importants, però que haurem de fer valer. Teníem baixes molt importants, però no quedava res més que competir fins al final.

P- Individualment vas jugar a un nivell altíssim. Sempre que se’t necessita hi ets…

N.GARRETA- Gràcies! Bé, crec que es va treballar moltíssim a nivell d’equip, sobretot en defensa; de fet, sabíem que tot passava per tancar-nos bé allà darrere. Entre tots ens vam ajudar moltíssim i això es nota, i a la vegada s’agraeix. Com et comento, jugar així trempa molt a nivell col•lectiu i a nivell individual, i és un veritable plaer. Molt agraït per les oportunitats, i no queda una altre que seguir treballant.

P- I així tanquem el 2015 d’una manera brillant.

N.GARRETA- Si, si. Aquesta primera volta, que quasi ja hem acabat, ha tingut alguns alts i baixos, tot i que estem a allà. El que sí que s’ha fet i s’està fent, és treballar moltíssim. Esperem que tota aquesta feina vagi donant els seus fruits i poguem veure la recompensa.
No hi ha cap mena de dubte que aquest 2015 ha tingut moments molt i molt dolços, destacant sobretot l’accés i participació a la Final Four de la CERS a Igualada; i d’altres que potser no tant. Però no queda altra que seguir treballant a diari, i disfrutant del camí, perquè el que t’emportes de tot això és l’experiència de viure amb aquestes grans persones vivències que mai s’oblidaran.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *