30 DE GENER, ELECCIONS A L’IGUALADA HC CALAF GRUP

La Junta directiva de l’Igualada Hoquei Club ha convocat eleccions a la presidència del club pel 30 de gener del 2016. Ara, s’obre un procés, que culminarà amb la jornada electoral. Les votacions, de 4 a 8 de la tarda,  coincidirien amb el partit, Igualada-Caldes, que es jugarà a Les Comes, el primer de la segona volta. Aquest dimarts, dia 22, es constitueix la junta electoral. Pel que fa a les candidatures, es podran presentar a partir del 28 de desembre i fins el 7 de gener, a les 7 de la tarda.  Un cop admeses, començarà la campanya electoral (si hi ha més d’una candidatura) que acabaria el dia 29. 

De fet el 31 de març era data màxim permesa per fer les eleccions. La junta encapçalada per Burón ha decidit avançar-se un parell de mesos. Segons el president del club s’ha fet així per  “no dificultar l’arribada al club d’una nova junta en períodes de més activitat ni tampoc la capacitat de poder fer fitxatges per al primer equip quan el mercat es mou”. Habitualment el mes de febrer és el moment àlgid en els moviments del mercat de  jugadors.

De moment el president en funcions del club, Manel Buróni la seva junta no han especificat si es presentaran a la reelecció o no. La decisió es prendrà en els propers dies i pot estar condicionada a la presentació o no d’altres candidatures.

D’aquesta manera l’activitat als despatxos ha agafat el relleu del treball a pista. Els jugadors tenen festa fins el dia 2 de gener (entrenaran els dies 2, 3, 4, 6, 7 i 8, entre d’altres coses per que els dies 28, 29 i 30 no hi havia disponibilitat de pista). A més tècnics i PF han donat treball físic als jugadors per aquests dies (per que tothom el faci lliure però pautat).

De tota manera com explica el mateix Ferran Lòpez s’ha cregut convenient fer aquests dies de descans peroxigenar la gent a tots els nivells i per facilitar els que vulguin viatjar o passar més temps amb la familia. I el dia 2 tornar tots ben forts, amb les piles carregades i amb ganes d’entrenar per continuar amb aquesta línia ascendent. A més també recuperarem del tot al Ton. Per tant ara toca parar per fer després una bona apretada per estar forts els 3 partits que ens queden, començant pel Reus. La victòria ens ha de fer saber qui volem ser!”

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *