POL GALBAS: HEM DE TREBALLAR, TREBALLAR, TREBALLAR … I SEGUIR TREBALLANT

X POL GALBASP-  Pol, no sempre es pot guanyar a la Corunya. 

POL GALBAS-  Si. és una victòria molt important per l’equip. Veníem en quadre. A una de les pistes més complicades de l’Ok Lliga i d’Europa … i vam fer un partit molt complert, sent molt conscients del que podíem donar. Vam intentar aprofitar el que podíem fer bé i ens va acabar sortint un partit molt rodó. 

P- I tu et vas haver de multiplicar per suplir l’absència del teu soci a la davantera, el Dani. 

POL GALBAS- De fet, ens  vam multiplicar tots. Tots vam fer de Dani, de Ton, vam fer una mica de tots. I és que encara que vagis a la Corunya amb tota la plantilla t’has de multiplicar per que aquesta gent t’apreta molt. Són molt forts, t’arriben molt, i encara que et marquin un gol no has de defallir… Has de seguir competint per que el partit és molt llarg i pot passar de tot.

P- Va ser una exhibició de bona defensa i efectivitat al davant.

POL GALBAS- La veritat és que si , vam jugar molt protegits al darrera, molt comptactes, parlant molt, … sabíem del potencial del Liceo. Ofensivament fa molt perill i no podíem anar a jugar molt oberts per que si deixàvem molt espai ells et fan molt mal entre línies I vam aprofitar molt bé els contraatacs que vam tenir, vam ser molt efectius, sent una pinya a la pista i ajudant-nos els uns als altres… i ens vam emportar els 3 punts… i molt contents.

P- Bona manera de tancar l’any i gairebé la primera volta.

POL GALBAS- Si, si. tancar l’any guanyant 3 punts a la Corunya és tancar-ho de la millor manera. I mirant enrere… crec estem en una zona mitja de la taula, amb 15 punts… Hi ha molta gent amb  pocs punts de diferència. Guanyar un partit o perdre’l et pot fer pujar o baixar en la classificació uns quants llocs … però això no ens ha de condicionar. Hem de seguir amb la filosofia de treballar per millorar cada dia. Hi ha uns objectius però no hi hem de pensar massa… Hem de treballar i treballar i treballar i seguir treballant.. que és el que hem fet aquests mesos i ens està donant resultats. I és la manera de seguir obtenint victòries. També al 2016… I per cert, aprofito per desitjar bon any a tots!!

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *