JOAN MUNTANÉ: AMB UNA MICA MÉS DE REGULARITAT FAREM UN PAS ENDAVANT MOLT GRAN

J.MUNTANÉP- Han passat alguns dies, però els grans partits sempre deiexn una sensació que es manté. Victoria extraordinària a Riazor, Joan.

J.MUNTANÉ- Si, guanyar el Liceo a casa seva no és gens fàcil, per que és un equip amb un potencial ofensiu impressionant. No deixen d’atacar-te i has de fer un partit gairebé perfecte. Penso que l’equip el va fer, i tot i que només siguin tres punts ens han anat bé per reafirmar que estem en la bona línia de treball.

P- L’estratègia defensiva va ser encertada.

J.MUNTANÉ- Bé, està clar que la condició  més important per guanyar era no concedir opcions al rival i aprofitar al màxim les pròpies. Aixi ho vam fer i es va traduir en una gran victòria.

P- Encara no hem tancat la primera volta però… com veus el que hem jugat fins ara?

J.MUNTANÉ- Veig un equip ambiciós, que, tot i tenir alguna ensopegada, ha lluitat i plantat cara a tots els rivals amb qui ha jugat. Així que només aconseguint una mica més de regularitat i efectivitat l’equip faria un pas endavant molt gran. Cal seguir així, estem en la bona línia. Tot està per fer i tot és possible. Per cert, aprofito aquestes línies també per desitjar unes bones festes a tota l’afició i agrair-los  tot el que fan per l’IHC i per nosaltres!!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *