FERRAN LÒPEZ: 2016. SI DEIXES DE SOMNIAR DEIXES DE VIURE… A SOMNIAR!

X FERRANP- Ferran, ja tenim el 2016 aquí. Com valores el camí fet fins ara?

FERRAN LÓPEZ- El primer objectiu era marcar una línia de treball clara en el dia a dia, basada en la intensitat i  l’ambició en els entrenaments, i estic content perquè això vam aconseguir-ho des del primer dia. Implicació, compromís i treball per part de tothom. També ens havíem de conèixer i adaptar-nos els uns i els altres i això crec que també ho hem superat.

P- I quin és l’objectiu ara mateix?

FERRAN LÓPEZ- Com he dit alguna vegada crec que estem encara en una fase de construcció … i quan estàs en aquesta fase el més habitual és la irregularitat. L’objectiu és ser més regulars sobretot en l’aspecte purament competitiu. Estem aprenent a competir … de jugar en sabem una bona estona … però l’Equip està entenent,  poc a poc, que l’única manera de créixer, sumar molts punts i tenir opcions de jugar fases finals i finals, passa per saber competir, saber gestionar els parcials, les emocions, les pressions, les tensions, saber jugar amb el marcador a favor i en contra, i en això és en el que estic insistint des del primer entrenament. Estem aprenent a saber distingir quan cal aturar el partit i quan cal accelerar-lo. Tot té un “tempo” i una pausa. Poc a poc ho estem aconseguint.

P- La Corunya va ser un dels partits inflexió.

FERRAN LÓPEZ- A la Corunya vam competir com un Equip Veterà, madur, amb intel.ligència. Crec que l’Equip se sent fort i preparat abans de disputar cada partit, ara el que vull és que es creguin, de veritat, que tot és possible sempre, que són capaços de superar-ho tot. Saber-te preparat i creure en tu mateix és la base de tot. No baixar mai els braços i lluitar fins el final passi el que passi. Estem pel bon camí.

P- És allò que sempre dius… importa el treball no el resultat. 

FERRAN LÓPEZ- Si, si. No he fet ni faré mai un balanç mirant la classificació o els títols aconseguits. Faig el balanç d’aquest mesos, igual que vaig fer les darreres 8 temporades al CE NOIA, basant-me en l’esforç diari, la dedicació i la implicació meva i de tots …  i només puc dir-te que el balanç és més que positiu. És important focalitzar-te en el treball com deies i no en el resultat, t’assegures continuar treballant, molt i bé, siguin quin siguin els resultats i t’evites determinades frustracions. El treball condueix a l’èxit més tard o més d’hora sempre.

P- I personalment com estàs a Igualada i a Les Comes?

FERRAN LÓPEZ- M’atrau i m’atrapa molt aquest Equip perquè té molt marge de millora. Puc créixer jo i poden créixer ells. Un dels meus objectius personals quan vaig fitxar per l’IHC era créixer personalment i com Entrenador i ho estic aconseguint cada dia. Estic feliç de treballar per l’IHC i també pels jugadors que tinc. Em sento còmode amb molta il.lusió i molt arropat.  A nivell personal l’acollida per part de tothom ha estat extraordinaria i el grup humà és fantàstic de debò, però vull que tothom sigui més ambiciós. Però ambiciós de veritat, no de paraula. Ser ambiciós implica estar disposat a tot… a treballar més, a implicar-te més, a voler créixer més, a sacrificar-te més, a vèncer la fatiga, a creure-hi més, sense excuses ni queixes… sabent-te responsable de tot el que et passa i sabent que vols i pots ser millor cada dia en tot allò que controles i depen de tu. Il.lusió i treball… aquesta és la recepta.

P- Arrenca el 2016. Que li demanes?

FERRAN LÓPEZ- Desitjo que tothom continuï lluitant pels seus somnis i que tothom vulgui ser millor cada dia. Desitjo que l’entusiasme i la passió pel treball sigui l’aliment de tothom a les seves vides. Desitjo que els socis i aficionats de l’IHC ens acompanyin sempre i que siguin un més de nosaltres … segur que amb ells tot és més fàcil. Diuen que qui deixa de somiar deixa de viure no…? Doncs a somiar!

 Feliç any Nou a tothom i especialment a la Gran Família de l’Igualada Hoquei Club.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *