IHC CALAF GRUP 4 – ALCOI 2. A LA COPA!!

X EFUFORIAFoto Oriol Sebrià

L’Igualada CALAF GRUP tornarà a disputar la fase final de la Copa dues temporades després. Com va dir Ferran López, si l’equip arribava als 21 punts (han derrotat per 4 a 2 a l’Alcoi) hi podia haver premi. I n’hi ha hagut. La victòria in extremis del Reus a Vendrell ha donat la classificació als arlequinats.

Les Comes han tornat a viure uns minuts màgics. Després de la treballada victòria contra els alcoians, gairebé ningú s’ha mogut a les grades. L’afició ha seguit amb impaciència els últims 2 minuts del Vendrell-Reus que ha anat narrant per megafonia Aitor Centelles.  Mentrestant els jugadors, dins del vestidor, li anaven preguntant al delegat Antoni Lodi com anava el marcador. A la fi un gol de FD d’un ex, Raül Marin, als últims segons han desfermat l’eufòria. Els jugadors han tornat a sortir a la pista i s’han fos en una abraçada gegantina amb els  aficionats. Ha estat un gran epíleg a una tarda-nit farcida de grans sensacions.

BARS ESTRENA TITULARITAT

La presència del jugador juvenil de l’IHC al cinc inicial ha estat la gran novetat de Ferran López per un partit on els igualadins es jugaven el pas a la Copa. Bars ha tornat a fer un gran partit, ha estat més de 30 minuts en pista i ha anotat el tercer gol a l’Ok Lliga, el primer a casa (els altres dos havien estat a La Corunya i a Lleida). De fet ha estat el gol que ha obert el marcador, una canonada des de fora de l’àrea. L’1 a 0  premiava la perseverància arlequinada (els de Ferran López havien arribat molt més a porta que els visitants, amb un remat al travesssr del Ton com la millor oportunitat abans del gol).

El capità arlequinat s’ha pres la revenja a falta només de 20 segons per acabar la primera meitat. Baliu ha acabat una contra amb un remat sec que se li ha esmunyit dins al porter de l’Alcoi (tot i que els visitants han protestat entenent que la bola no havia acabat d’entrar).

34 SEGONS PER ARREGLAR-HO TOT

El 2 a 0 semblava una renda suficient veient el domini de partit que tenien els igualadins. I més veient que arribaven amb certa facilitat però sense sort a la porteria rival. Ton Baliu tornava a enviar una pilota al pal).

Però al minut 3 els àrbitres han tingut la que potser ha estat la seva unica errada substancial del partit. Li han mostrat una targeta blava a l’Elagi Deitg per un haver allargat l’estic cap al darrere de la porteria per tallar una entrada al pal curt.  Àlex Ferrer ha hagut de sortir a la pista en el que ha estat el seu debut a l’Ok LLiga. Ferrer no ha pogut evitar que Formatjé transformés la FD però després ha donat molta seguretat en les intervencions que ha hagut de fer mentre l’Elagi complia amb la sanció.

El 2 a 1 ha fer entrar al partit a l’Alcoi que ha buscat l’empat de manera decidida. L’IHC ha tingut les millors oportunitats (en especial una altra bola al ferro, en aques cas de Pla) però han estat els visitants els que han marcat (en una contra que ha bascut d’una clara acció de gol dels  igualadins . Del que podia haver estat el 3 a 1 s’ha passat al 2 a 2.

Per sort els arlequinats no han deixat estovar massa el partit. Només un minut després Baliu ha tret una falta de costa a costa assistint un desmarcadíssim Pla que sol davant del porter l’ha driblat a la dreta i ha marcat el tercer. I 34 segons després el capità arlequinat ha acabat la seva exhibició executant de manera magistral una FD per 10 faltes d’equip. Era el 4 a 2, dos gols d’avantatge que aquest cop no s’han deixat escapar. Com tampoc ho ha fet la Copa. L’IHC CALAF GRUP serà a Reus 2016!.

IHC CALAF GRUP 4 (2/2) Elagi Deitg, Ton Baliu (2), Roger Bars (1), Met Molas, Pol Galbas, equip inicial. Sergi Pla, Dani Lòpez, Nil Garreta, Àlex Ferrer. Joan Muntané.

ALCOI 2 (0/2) Grau, Cañellas, Mangas, Formatjé (2), Lopez, equip inicial. Figa, Aguilar i Pèrez

GOLS: 1-0 Roger Bars (m 18.26), 2-0 Ton Baliu (m 24.40). SEGONA PART. 2-1 Formatjé FD (m 3), 2-2 Formatjé (m 16), 3-2 Pla (m 17), 4-2 Ton baliu FD (m 17.30)

INCIDÈNCIES: 500 espectadors a Les Comes, la majoria dels quals s’han esperat a les grades a saber el resultat final del Vendrell-Reus i han celebrat la classificació per la Copa amb els jugadors.

Elagi Deitg ha vist la segona targeta blava de la seva carrera esportiva, fet que ha propiciat el debut a la màxima categoria de l’Àlex Ferrer.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *