FERRAN LÓPEZ: ESTEM A LA COPA PERQUE HEM FET ELS PUNTS. NI CARAMBOLES. NI REBOTS.

X EUFÒRIA 2Foto Oriol Sebrià

P- L’IHC és a la Copa!. I tu ja havies dit que si fèiem els 21 punts hi podia haver regal.

FERRAN LÓPEZ- Clar, clar. És que és així. havíem de fer el que estava a les nostres mans. Que era guanyar i esperar. Imagina’t que els resultats ens acompanyen i nosaltres no fem la feina… quina cara se’ns quedaria? Doncs bé, penso que vam treballar molt bé. I crec que a la Copa hi van els que s’ho mereixen. Sempre ho he dit. Quan hi he anat i quan no. Crec que l’IHC s’ho ha merescut… Em pregunten que si caramboles o rebots… i jo dic no. Ni carambola, ni rebot. Hi hem entrat per que hem sumat els punts necessaris per estar entre els 8 millors. L’IHC hi és per mereixements propis.

P- Ja en parlarem de la Copa… però per arribar-hi s’havia de guanyar… i per guanyar va ser necessari jugar molt i bé. 

FERRAN LÓPEZ- Si. Crec que va ser un rival molt incòmode. Amb un jugador com el Gonzalo Pérez a dins que reté molt bé la posició, que les remata totes… amb un Formatjé que és desequilibrant a nivelll individual, el Cañellas que té un xut exterior i unes diagonals bestials… Penso que són difícils de controlar. I crec que ho vam fer bé. Crec que vam tornar a competir bé. A banda de jugar, vam competir. I quan competim tenim me´s números de guanyar que quan només jugues. 

P- Competir especialment quan ells es posen 2 a 2. L’equip ha sabut estar…

FERRAN LÓPEZ- Si. Estic d’acord amb tu. No sé que hagués passat tres mesos enrere amb una circumstància igual… però ara no passa i els hem d’ensenyar als jugadors que ho saben fer i que ho han de repetir si torna a passarI crec que amb el 4 a 2 vam controlar molt bé el partit, vam controlar molt bé els balanços, a nivell defensiu vam tapar totes les boles interiors i els xuts de fora… Vam estar molt sòlids. L’equip em va transmetre molta solidesa i això vol dir que podem seguir creixent. 

P- La victòria és, evidentment, de tot l’equip… però el partit deixa dues històries particulars. La de Roger Bars que va estrenar titularitat i gol a casa. I la d’Àlex Ferrer que va haver de sortir a substituir a l’Elagi i que d’aquesta manera, va debutar a l’Ok Lliga.

FERRAN LÓPEZ- Si. Si. El Roger per nosaltres no és cap sorpresa. Els que vivim el seu dia a dia. Però només te 17 anys. I hem d’anar molt poc a poc. Li queda molt recorregut. Nosaltres des de dimarts o dimecres ja teníem clar que seria titular… el que passa és que no els hi diem. Però jo tenia clar que es mereixia una titularitat pel treball que està fent. I l’Àlex ha estat circumstancial. Llàstima que no ha pogut aturar la FD però després ha estat sòlid en les dues o tres que li han arribat … per tant també content per ell. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *