SORTEIG DE COPA. ELAGI: VAM FER LA FEINA I LA COPA VA CAURE DEL NOSTRE CANTÓ

XCOPAL’Igualada CALAF GRUP sabrà aquest migdia el seu rival a la Copa 2016. El sorteig es farà aquest dijous a 2/4 de 12 del migdia al Gaudí Centre de Reus. Els arlequinats s’enfrontaran a un dels 4 caps de sèrie, el FC Barcelona, Liceo, Vic o Noia. 

Mentrestant a les Comes ha estat dia d’aniversari. L’equip ha celebrat els 24 anys del porter Elagi Deitg, una de les claus de l’èxit igualadí en aquesta primera volta. 

P- Elagi, Felicitats!

ELAGI- Moltes gràcies!!.

P- I amb sorteig de Copa avui!

ELAGI- Si, molt contents. Portàvem dos anys que la teníem sempre allà fins a l’últim moment. El primer any la vam aconseguir al Palau, i aquest any vam tenir la sort que vam fer la nostra feina. vam fer els deures. Havíem d’esperar i va caure del nostre cantó.

P- I no va ser un partit fàcil. I amb una targeta blava per tu! va ser justa?

ELAGI-  Mira. L’altre blava que m’han ensenyat a la meva vida també va ser per una acció similar. Crec que vaig anar a buscar la bola que estava molt lluny del jugador i ell potser s’entrebanca amb mi. Bé. Potser podria haver-m’ho estalviat. Potser si no li poso l’estic se’n va cap a la mitja pista… Bé… va haver de sortir l’Àlex…

P- Que li vas dir? Va venir directe a parlar amb tu. 

ELAGI- Si. Si. Era el seu debut a l’Ok Lliga. Li vaig dir que l’aguantés i confiés en ell. De la FD no es pot dir res per que va ser una directa que me la fan a mi i a molts porters. Després va tenir molt bones intervencions i va estar molt bé.

P- I després va venir el minut de l’espera de Vendrell.

ELAGI- Bé, ja se sap. Sempre hi ha partit que acaben més tard que els altres. Bé. Just quan faltava un minut per acabar en Met va entrar a la pista i em diu… que de moment estàvem dins de la copa… qjue no calia anar a buscar res més, que estiguéssim tranquils amb el temps que faltava. I després quan vam entrar al vestidor anava guanyant el Vendrell, després va empatar el Reus i al final el Marín, que va ser un partit excel.lent, ens va fer una ajuda. Però per moltes combinacions nosaltres vam estar allà sempre i vam entrar a la copa. I vam sortir a la pista a celebrar-ho amb l’afició… i al vestidor molta eufòria i molt contents després de 2 anys de no poder-hi entrar. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *